Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopans RTM cementē līderpozīcijas

RTM tradicionālais posms trešdien aizritēja lietavās. "Ozo" golfa laukumu pēcpusdienā ieskāva no rietumiem atnākušie lietus mākoņi. Skaidrs bija viens – šis posms būs slapjš, bet tas nekļuva par šķērsli Vilim Krištopanam.

Par spīti dabas untumiem, RTM spēlētāji vēlreiz spēja demonstrēt augstas klases golfu. Lai iekļūtu labāko četriniekā vajadzēja spēlēt labāka par savu HCP.

Tūres viens no pieredzes bagātākajiem vīriem, soms Timo Ahvenainens, nospēlēja cienījamu raundu. Savus bērdijus viņš ieguva PAR5 bedrēs (8. un 14.). Te jāpiebilst, ka Timo allaž ir pietrūkusi garo sitienu spēle. Gala rezultātā -1.

Dalītu otro vietu ieguva Imants Krēsliņš un Marsels Vapne. Abiem spēles HCP 15, un arī darbības laukumā bija teju identiskas. Abiem pa četriem double boogie. Taču noslēgums Imantam ar Marselu krasi atšķirīgs. Imants, esot līdera pozīcijā pēdējās trīs bedrēs nopelnot piecus liekus sitienus, pazaudēja iekrāto pārsvaru, bet Marsels gluži pretēji spēja no even, gala rezultātā iegūt -2.

Tūres līdera performance un viena spēlētāja dominance! Grūti raksturot Viļa Krištopana spēli vārdos, to labāk raksturo viņa spēles kartīte…

4. bedrē eagle veikumu 2017. gada RTM kopvērtējuma līderis raksturoja īsi: “Wood, wood, putt (3-4m). Sezonā Vilis ir vienīgais spēlētājs, kurš ir piedalījies visos aizvadītajos posmos (17) un pagaidām visiem priekšā ir par 612 punktiem. Otrajā vietā – Imants Krēsliņš, trešais – Nikolajs Keņins.

Gatavojoties Latvijas amatieru čempionātam, RTM tradicionāli savu posmu nedēļu pirms tam rīko no baltajām izsitienu vietām. Šis ir viens no trīs sezonas "Lielās ķiveres" posmiem, kur spēlētāji cīnās par maksimālajiem posma punktiem.

2016. gada (saīsinātajā RTM) sezonā notika tikai viens "Lielās Ķiveres" posms. Šeit aplūkojami rezultāti, kas tika sasniegti pirms gada.

19. posms / 11.jūnijs (svētdien), 09:00 / Ozo golf
Finance Masters / LIELĀ ĶIVERE (white tee)
Atbildīgais: Svens Dinsdorfs
Kods: 67894024
Dalības maksa: 30 EUR

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 09.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē