Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ieskats match-play čempionāta sistēmā

 Vēl mazliet vairāk nekā mēnesis šķir golferus no "Alandeko" Latvijas match-play čempionāta starta, tomēr, ņemot vērā turnīra vērienu, galvenās pamatnostādnes labāk iepazīt jau laicīgi, lai vēlāk viss ritētu gana raiti un saprotami. Ar turnīru iepazīstina tā galvenais rīkotājs un atbalstītājs Andris Keisels.

Lielākoties turnīra norises kārtība paliks nemainīga, t.i., pirmajās kārtās pretiniekiem būs jāsaskaņo spēles laiks nedēļas laikā. Savukārt 16 labākie pēc Latvijas amatieru čempionāta rezultātiem turnīrā iesaistīsies, sākot no trešās kārtas. Tāpat kā pērn, pirmie astoņi turnīra sietā tiks izlikti, lai varētu savā starpā tikties pēc iespējas vēlāk. Savukārt, ja visi 16 labākie nepieteiksies, tad viņu vietā stāsies spēlētāji atbilstoši vietai Latvijas golfa reitingā.

Pirmā kārta sāksies 24.jūlijā, izliktie spēlētāji sāks no 7. augusta, bet izšķirošās spēles gan par pirmajām vietām, gan par citām nominācijām un bagātīgo "Alandeko" balvu klāstu ar visu spēlētāju līdzdalību paredzētas 12. un 13. augustā "Ozo" laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē