Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lauras -7 raunds atjauno izredzes

Kā 18 bedrītēs iespēlēt astoņus bērdijus un raundu pabeigt ar -7, zinās pastāstīt Laura Jansone, kura piektdien Francijā sasniedza karjeras rekordrezultātu un dalītu dienas labāko sasniegumu, kas atjaunoja Latvijas profesionāles izredzes pacīnīties par ceļazīmi uz "Evian" čempionātu - dāmām gada pēdējo "Major" turnīru. 

"Jabra Ladies Open" spēcīgā konkurencē Laurai nesākās spoži, jo ceturtdien 75 sitieni jeb +4 atvirzīja spēlētāju tuvu provizoriskā kata robežai dalītā 59.vietā. Toties piektdien "Golf Club de Evian" laukumā Laurai izdevās pieradināt bērdijus sērijām vien un pakāpties summā uz dalītu 8.vietu ar -3.

Pēc piecām bedrītēm raundā Lauras rezultāts bija -4. Dienas vienīgais bugijs tika iespēlēts 12. bedrītē, kam uzreiz sekoja vēl trīs bērdiju sērija. 

Lauru no līderes spānietes Natalie Escuriola šķir četri sitieni, kas cīņā par vienu no pirmajām divām vietām, protams, nav maz, tomēr aizvadītajā raundā Latvijas golfere jau pierādīja, ka padoties negrasās.

Arī iepriekš karjerā Laurai labu raundu bijis ne mazums, piemēram, iespēlēti 67 sitieni ASV studentu sporta (NCAA) konferences čempionātā, tomēr -7 ir vēl augstāka panākumu latiņa.

Var atgādināt, ka Dāmu Eiropas fārmtūres turnīra balvu fonds ir mēreni 50 000 eiro, taču daudzas spēcīgas spēlētājas pieteicās 120 golferu konkurencē pretendēt uz divām ceļazīmēm dalībai "Evian" čempionātā, kas risināsies septembrī.

"Evian" čempionāta kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē