Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar intrigu un hole in one

Prognozes par Latvijas Amatieru čempionāta uzvarētāju pirms pēdējās kārtas sestdien kļuva vēl slidenākas, jo līderi Dāvi Pukstu tikai viena sitiena tiesa šķir no Mikus Gavara. Trešajam junioram Kārlim Broderam drīzāk būs jāpacīnās par 3.vietas saglabāšanu, jo viņš Pukstam zaudē jau deviņus sitienus. Jaunās paaudzes golferi par sevi atgādināja arī 13.bedrītē, kur viens vienīgs sitiens bija vajadzīgs Kārlim Eniņam.

Pēdējā kārtā čempiona titula liktenis acīmredzot izšķirsies Pukstam un Gavaram cīnoties aci pret aci. Kas zina, varbūt pēdējā kārtā "izšaus" arī kāds no trijnieka tuvākajiem sekotājiem, lai arī citiem aizsniegties līdz pirmajai vietai jau ir Sīzifa cienīgs uzdevums.

Turpretim dāmām tikai kaut kas pasaules bojāejai līdzīgs var laupīt čempiones titulu Mārai Puisītei. Apņēmīgā juniore pirms pēdējās kārtas savu mammu un sīvāko konkurenti Daigu Puisīti tur 22 sitienu attālumā.

Dāmām intriga saglabājas cīņā par pārējām godalgotajām vietām, uz kurām vēl pretendē Vineta Ruka, Ineta Krodere-Imša un varbūt arī Lidija Gavrilova.

Veiksme joprojām vada Latvijas apdrošinātājus, jo par trāpījumu 13.bedrītē ar vienu sitienu auto šoreiz netika solīts. Eniņam gan par to nav vērts īpaši kreņķēties ne tikai tādēļ, ka līdz autovadīšanas vecumam vēl dažu gadu pietrūkst. Viņa bumbiņa turpmāk greznos "Ozo Golf Club" interjeru, un atšķirībā no auto šāda piemiņa ir nesalīdzināmi ilgmūžīgāka. Golferis šā vai tā mūžā nomaina vairākas mašīnas, bet hole in one parasti paliek tikai sapnis. Kur nu vēl, ja tas izdevies nacionālajā amatieru čempionātā.

"Ozo Golf Club" tas gan nav pirmais hole in one šajā sezonā. Pirms pāris nedēļām karalisko meistarstiķi izstrādāja Armands Puče, tiesa, tas nenotika sacensībās.

Visi golferi un citi interesenti svētdien būs gaidīti uz laureātu apbalvošanu, kas notiks "Ozo Golf Club" uzreiz pēc čempionāta noslēguma.

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē