Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunos olimpiešus lūkojot

Golfs pērn pēc gadsimta pauzes atgriezās olimpisko spēļu sacensību programmā, turpretim Latvijā vietēja ranga olimpiskajos pasākumos arvien populārākā spēle jau ir labi iesakņojusies. Šovasar jaunie golferi "Avotu" laukumā jaunatnes Olimpiādē sacentīsies jūlijā, taču dalībnieku pieteikšana beigsies jau pēc nepilna mēneša.

Tā kā Latvijas olimpiādēs startē pašvaldību komandas, dalībniekus piesaka attiecīgās pašvaldības - republikas nozīmes pilsētu un novadu - sporta vadītājs. Katru pašvaldību var pārstāvēt tikai trīs spēlētāji, tomēr golferiem un viņu vecākiem allaž ir iespēja raudzīt arī kādu nosacīti attālāku pašvaldību, ar ko saista dzimtas saites vai īpašumi. Olimpiādei var pieteikt jaunos golferus, kas dzimuši no 2000. līdz 2003.gadam.

Pieteikt dalībniekus varēs līdz 9.jūnijam. Ja piepildās fantastisks scenārijs un pieteikto dalībnieku skaits pārsniegs 72 golferu maksimumu, atlase tiks veikta pēc labākā handikapa principa.

VII Latvijas jaunatnes Olimpiāde Cēsīs un vairākās citās pilsētās 30 sporta veidos risināsies no 7.jūlija līdz 9.jūlijam, pulcējot apmēram 3000 sportistu no visas Latvijas. Golfā trīs dienu turnīrā tiks izspēlētas 3x18 bedrītes. 

Jaunatnes Olimpiādes golfa Nolikums

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē