Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vapnem iznīcinošs -10 RTM rekorda atkārtojumā

Runāt par rekordiem spēlētāji jau sāka, vēl nesākoties RTM tūres sezonas 9. turnīram. Deviņos no rīta svētdien “Ozo” laukumā pulcējās 30 spēlētāju - jauns šīs sezonas dalībnieku rekords! Te jāpiezīmē, ka arī pieteikšanās turpmākajiem posmiem golfbox sistēmā vai tūres mājaslapā ir kā ierasts līdz otrdienas 18:00 un sestdienas 18:00.

Marsels Vapne. Šīs sezonas debitants RTM. Otrais turnīrs – pirmā uzvara. Uzvara ar fantastisku un vēsturisku rezultātu -10 neto vērtējumā. Viena spēlētāja absolūta dominance, bet iespējams visu izšķīra viņa flaita sastāvs, kura palīdzību īsi raksturoja Igors Lipskis: ​“Spēlējot ar mani, pat cirka lācis varēs nospēlēt zem sava handikapa’’. Pašam citāta autoram šajā turnīrā vien dalīta 16. vieta un +6.

Marsels, spēlējot ar HCP 17, laukumu pievarēja ar 81 stroke sitienu! Pirmajās deviņās bedrēs divi divkārši bugiji, bet otrajā – pieci bugiji. Citi sliktāki rezultāti kartītē izpalika.

Marsels uzvarēja, atkārtojot RTM visu laiku labāko uzvaras rezultātu! Pirms trim gadiem (27.07.2014.) Svens Dinsdorfs paveica ko līdzīgu ar neto 62 sitieniem (-10), HCP 14.

Pēc lieliskās spēles no pasaules čempionāta hokejā apsveikumu draugam atsūtīja RTM spēlētājs un izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. “Marsel, tagad alus no tevis Arena 29. Es septiņus gadus spēlēju, ne reizi nesmu vinnējis. Sarunāju Lauri un Marselu spēlēt RTM un abi jau ir uzvarējuši! Hahah, laikam man jāiet par aģentu.”

Otro vietu turnīrā izcīnīja Ivans Uļjanovs, kurš šogad līgā startēja pirmo reizi, bet trešo vietu dalīja pērnā gada Latvijas amatieru čempionāta 3. vietas ieguvējs Reinholds Pīrāgs, Armands Tripāns un Oļegs Čerņikovs.

Nākošais posms
10. posms / 10.maijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf
Tassa De Poques
Atbildīgais: Svens Dinsdorfs
​Kods: 18541457

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē