Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mazās vasaras laureāti

Maija sākuma klimatiski patīkamāko daļu nekavējās izmantot golferi, kuri šonedēļ piedalījās turnīros "Ozo" laukumā un "Viesturos". Ja arī piepildīsies prognozes par mazliet sniegotu maija turpinājumu, daudzus varēs sildīt atmiņas par nule kā gūtajiem panākumiem.

"Ozo" laukumā sestdien "NPK Expert Challenge" izcīņā kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarēja Dāvis Tunsts ar 40 stableford punktu guvumu, savukārt Reinholds Pīrāgs gan bija otrais ar 39 punktiem, toties tos izcīnīja ar turnīrā labāko rezultātu sitienu spēlē. Pīrāgs nospēlēja ar -1 zem PAR.

Otrajā HCP grupā kungiem un dāmām sava handikapa uzlabošana vairs nebija garantija iekļūšanai laureātu trijniekā. Kungu konkurencē vislabāk veicās Andrejam Peredistijam, kurš iekrāja 42 punktus. Tikmēr dāmām Hsu Chiu-Yueh uzvaru nodrošināja ar teju pārpasaulīgiem 49 punktiem.

Tikmēr "Viesturos" intensīvu sacensību sēriju ceturtdien turpināja alus Brāļa kausa izcīņa. Šoreiz visi golferi bija noskaņoti brālīgi miermīlīgi pret savu handikapu, uzlabošanas sliedēs to neievirzot. Atsevišķās ieskaites grupās uzvarēja Edmunds Jansons, Sergejs Miroļubovs un Lidija Gavrilova. Dāmām četras labākās iekrāja vienādu punktu skaitu, un godalgoto vietu sadalījumu noteica pēc papildu rādītājiem.

Skaitliski pieticīgākā konkurencē sestdien "Viesturos" notika Mārupes novada kausa izcīņa, kas gan neliedza Flērai Sprūdei U-21 jauniešu konkurencē uzvarēt ar neto rezultātu mīnusā pret laukumu. Citās grupās uzvarēja Sandra Berķe, Aleksandrs Petrovs un Aleksandrs Žukovs.

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē