Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krēsliņš uzvar Blacksmith Challenge

Pavasara Latvijas vēji joprojām kārtīgi pārbauda RTM spēlētāju noturību un meistarību. Arī astotajā sezonas posmā “Blacksmith Challenge” lielākais labu rezultātu koriģētājs bija visai brangi sparīgais ziemeļu vējš.

Vislabāk trešdienas turnīram bija sagatavojies Imants Krēsliņš. RTM makšķernieku brigādes līderis bija svētā mierā ar laika apstākļiem, kas viņam pēc pirmajām nospēlētājām 9. bedrēm deva pārliecinošu vadību ar -3. Šajā laikā Imants bija nokārtojis arī elegantu bērdiju (9.bedre) un četrus PAR. Jāpiezīmē, ka Imanta HCP ir 13! Turklāt viņa spēle šajā sezonā kopvērtējuma tabulā pagaidām dod otro vietu.,

Neviens cits spēlētājs nespēja pēc pirmā apļa nespēja iekļūt sarkanajā rezultātu zonā. Tuvākie konkurenti bija iedzinējos ar pieciem sitieniem. Aleksejs Birjukovs, Ģirts Sprancis, Uldis Sangovičs un Vilis Krištopans...bija tuvākā sekojošā grupa. Taču laukums savus patiesos zobus parādīja turpinājmā. Nobeiguma deviņas bedrēs tikai pieci spēlētāji spēja uzlabot savu stroke rezultātu attiecībā pret sākumu.

Latvijas Golfa federācijas prezidents Krištopans, kurš ir sezonas līderis punktu izteiksmē (877) savu bēdu piedzīvoja uz 10. bedres…! Pirmais sitiens sasniedza ūdens zonu. Gala rezultātā šeit 7 sitieni, sekojošajā 11. bedrē arī 7. Tas uzreiz čempionāta līderi izmeta no turnīra uzvarētāja pretendentu loka.

Nūjas izvēle, vēja brāzmas, risks vai kādi citi apstākļi peldēšanas sezonu lika atklāt arī Tālivaldim Pētersonam. 13. bedrē pirmais sitiens piezemējās aiz grīna un tikai meistara izdoma ļāva šo bedri saglābt ar bugiju.

Arī līderim Krēsliņam nesekmējās tik labi kā sākumā, bet iekrātais pārsvars spēja izglābt nesekmīgo spēli noslēgumā. Par 8 stroke sitieniem vairāk bija nepieciešamas otrajā devītniekā Imantam, bet sakrātie +3 HCP neto deva uzvaru turnīrā. Lielisku noturību demonstrēja Igors Lipskis, kura vienīgais vājuma brīdis bija uz 6. bedres (double bogey). Visi pārējie ieraksti kartītē bija - 8 PAR un 9 bugiji. Igors izcīnīja dalītu otro vietu ar +4, tiekot pie sava pirmā TOP3 finiša šajā sezonā. Ģirts Sprancis, pēc iepriekšējā posma uzvaras šoreiz dalītā otrajā vietā ar Igoru. Ģirts ir 'karstākais' šī brīža tūres spēlētājs.

Svētdien “Ozo” golfa laukumā šīs sezonas devītais posms “Bratislava Coquering”.

Pieteikties turnīram var caur golfbox sistēmu vai arī mājaslapā racetomilgravis.com.
Dalība: 30EUR

9. posms / 07.maijs (svētdien), 09:00 / Ozo golf
Bratislava Conquering
Atbildīgais: Uldis Sangovičs
Kods: ​40131705

Informāciju sgatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē