Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Vērienīgākas Golfa dienas

Nedēļas nogalē sestdien un svētdien risināsies tradicionālās Golfa dienas, tomēr tās šogad nebūs vienīgās. Ikvienu interesentu uz pirmo tikšanos ar ar golfu Latvijas Golfa federācija (LGF) sadarbībā ar golfa laukumiem aicinās arī jūnijā, jūlijā un augustā.

Ikviens neatkarīgi no vecuma Golfa dienās daudzviet varēs bez maksas pašrocīgi izzināt jaunu sportisku nodarbi, turklāt ne pēc paraugdemonstrējumiem, bet gan, ņemot rokās nūju un izmēģinot sist bumbiņu, lai izbaudītu brīnišķīgās izdevušās sitiena sajūtas. Golfa dienas sniegs iespēju iepazīt spēles pamatus un apgūt praktiskās iemaņas, ļaujot apjaust golfa pievilcību, kas spēlei piesaista uz mūžu.

Latvijas Golfa federācijas prezidents Vilis Krištopans: "Golfs ik dienu sarūpē jaunus sportiskus izaicinājumus, gādājot par sacensības garu visdažādākā vecuma spēlētājiem, kam paveras iespēja tiekties uz visaugstākajiem mērķiem un nepārtrauktu sevis pilnveidošanu. Tajā pašā laikā golfam mūsdienās ir jo īpaša vērtība, jo demokrātiskā spēle ļauj vienkārši būt kopā ar draugiem un lieliski pavadīt laiku visai ģimenei kopā, atpūšoties no ikdienas steigas un stresa, kā arī stiprinot paaudžu saites."

Golfu Latvijā spēlē jau vairākus gadu desmitus un golferu skaits ir sasniedzis četru ciparu skaitli, tomēr arvien ir daudz cilvēku, kam nav bijusi iespēja pašiem iejusties spēlē un novērtēt tās sniegtās kvalitātes. Arī Latvijā golfa pievilcību ir atklājuši visu vecumu spēlētāji – jaunākais reģistrētais golferis ir septiņus gadus vecs, turpretim senioru vidū ir savos 86 gados arvien golfa laukumā sastopams spēles cienītājs.

Kā olimpisks sporta veids golfs sniedz iespējas neierobežotai sportiskai izaugsmei, tajā pašā laikā palīdzot desmitiem miljonu cilvēku visā pasaulē uzturēt veselīgu dzīvesveidu un vitalitāti, brīvo laiku pavadot svaigā gaisā brīvdabas apstākļos ainaviski skaistā vidē.

Golfa dienu dalībniekiem būs nodrošināts viss nepieciešamais spēles iepazīšanai, turklāt bez maksas. Būs gādāts gan par trenera padomu, gan nepieciešamo inventāru. Golfa dienas pasākumos patiesi sirsnīgi būs gaidīts ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, prasmju un sportiskās sagatavotības līmeņa.

Ar spēli Golfa dienās varēs iepazīties deviņos laukumos Rīgā („Ozo Golf Club”) un Pierīgā, Mārupē („Viesturi”), Krimuldas novadā („Reiņa trase”), Burtnieku novadā („Avoti”), Kocēnu novadā („Zēmeles”), Madonas novadā („Kalnozoli”), Gulbenes novadā („Siltie”), Tukuma novadā („Odiņi”) un Ventspils novadā (Usma).

Plašāka informācija par Golfa dienām pieejama LGF mājaslapā.

Pēdējās izmaiņas , 03.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē