Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sprancim nervoza uzvara RTM

Svētdien "Ozo" golfa laukumā “Beaver International” startēja 21 spēlētājs un tika fiksēts šīs sezonas labākais uzvarētāja rezultāts turnīrā - HCP neto -3.

Ģirts Sprancis jau ar pirmo izsitienu uzņēma neapturamu kursu pretī uzvarai un vēlāk savu panākumu raksturojot īsi: “Kungi. Paldies. Golfs ir viegls’’. Pirmo deviņu bedrīšu izspēli Ģirts pabeidza ar -1. Jau pēc 5. bedres Sprancis bija iekrājis -5 un turpinājumā bez īpašiem kritumiem arī spēja noturēt vadību līdz pat pēdējai bedrītei.

Tuvākie sekotāji bija Mareks Namme, Vilis Krištopans un Harijs Kovaļevskis.

Drāma par uzvarētāja troni noslēdzās uz 18. bedres. Sprancis savu bugija putu eleganti noskatīja, nomērīja, uzsita un tad...lēni ripojošā bumbiņa vien ar dažu millimetru precizitāti sasniedza bedrītes malu un iekrita, lai noslēgtu raundu ar -3. Turpinājumā, lai panāktu pirmo play-off izspēli RTM šosezon, Harijam Kovaļevskim bija nepieciešams izdarīt to pašu, bet… Harija bumbiņas līnija bija precīza, raidījums labs, bet 1cm par īsu. Divkāršs bugijs un otrā vieta turnīrā Harijam Kovaļevskim. Savukārt trešo vietu izcīnīja Imants Krēsliņš, kam vēl četras bedres līdz finišam bija +2. Gala rezultātā -2.

Vēl turnīrā jāizceļ Arnolda Čulkstēna otrais sitiens no 40 metriem uz 11. bedres, kurš savu ceļu noslēdza bedrītē. Īgls. Kā pats Arnolds teica, "tas bija pirmais tās dienas nenorautais čips".

Ja vēlies piedalīties RTM sacensībās, tad piefiksē – nākamais turnīrs jau trešdien 15:00.

Dalība turnīrā 30 EUR. Pieteikšanās golfbox sistēmā vai arī mājaslapā racetomilgravis.com. Šogad RTM sacensībās par 2017. gada čempiona titulu jau ir iesaistījušies 40 spēlētāju.

8. posms / 3.maijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf
Blacksmith Challenge
Atbildīgais: Nikolajs Keņins
​Kods: 14264502

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē