Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Spraiga mēnešu mija

Zāliens golfa laukumos vēl tikai pieņemas pavasarīgā spēkā, bet golferi sacensību sezonā jau uzkurinājuši pilnu tvaiku. Aprīļa un maija mijā sezonas laureātu saraksts krietni pastiepies garumā, turklāt Latvijas golfs nedēļas nogalē bija pienācīgi pārstāvēts arī LPGA fārmtūrē.

"Ozo" laukumā sestdien risinājās "Mandatum Life" PAR kausa izcīņa, kur kungiem spēcīgāko handikapu grupā ar visiem izaicinājumiem vislabāk tika galā Igors Čudenkovs. Otrā kungu grupā stableford spēlē Valērijs Roldugins tika pie 46 punktiem, atstājot ārpus iekavām sezonas sākuma apspriešanu. Turpretim dāmām ar itin pārliecinošu trīs punktu pārsvaru uzvarēja Andra Mauriņa.

"Viesturos" svētdien alus darītavas "Alķīmiķis" kausa izcīņā Artēmijs Mališkovs apliecināja prasmes ne vien laukuma pārvaldīšanā, bet arī spēlē, pirmajā kungu grupā uzvarot ar neto +3 rezultātu. Otrā grupā kungiem labākais bija Aleksandrs Čikovaņi, kamēr dāmām konkurentes aiz sevis atstāja Patrīcija Līpaja.

Savukārt Darba svētkos "Viesturos" lielākos pagodinājumus izpelnījās tie, kuri laukumā kāreiz vismazāk ko sastrādāja. "Ski Box Golf" un "Mazda" kausa izcīņas dalībnieki par laikapstākļiem īpaši nevarēja sūkstīties, jo saule ne tikai spīdēja, bet arī sildīja gandrīz maija cienīgi. 

Kungiem nopietnāko handikapu grupā arī šoreiz uzvaru nodrošināja neto +3, un tas bija pa spēkam Aleksandram Petrovam.

Turpretim dāmām uzvaras vērtē bija 33 stableford punkti, ko sakrāja Iveta Kaminska. 

Kungu otrā grupā nepārspēts palika Andrejs Blūmenkrancs, kurš vienīgais no turnīra dalībniekiem uzlaboja handikapu.

Atsevišķā U-21 jauniešu ieskaitē labākais bija Edvards Asars-Asarovskis.

Savukārt profesionālā golfa līmenī Latviju nedēļas nogalē Džordžijā pārstāvēja Krista Puisīte. Nospēlējot trīs stabilus raundus summā ar PAR (73-71-72), Krista dalīja 33.vietu. Šosezon aizvadītajos četros "Symetra" tūres posmos Krista pirmoreiz pārvarēja katu, tātad tendences ir pozitīvas un, cerams, sezonas turpinājums to apliecinās.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 01.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē