Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laura tuvu līderēm

Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Spānijā Laura Jansone piektdien iekrāja divreiz vairāk bērdiju nekā bugiju un turnīra pusceļā pēc otrā raunda pakāpās uz dalītu 14.vietu. Varenā konkurencē Latvijas profesionāle ir tuvu rezultātu tabulas spicei, un gan jau kādubrīd turnīra turpinājumā būs redzama LET "YouTube" kanālā.

Puse turnīra Vidusjūras Katalonijas krasta laukumā vēl spēlējama, un daudz kas var mainīties, tomēr pirmajos divos raundos Laura summā ir panākusi -3 zem PAR, no līderes spānietes Nuria Iturrios atpaliekot piecus sitienus. Pēc pirmās dienas 70 sitieniem jeb -1 Laura piektdien teicamos laikapstākļos turpināja ar četru bērdiju un divu bugiju raundu, pakāpjoties sešas pozīcijas augstāk rezultātu tabulā.

Turnīrs ne visai garajā "Club de Golf Terramar" laukumā Barselonas pievārtē ir pulcējis daudzas izcilas golferes, kas spēlējušas Solheim kausa turnīros, kā arī ieradusies Eiropas komandas kapteine Annika Sorenstam, kuras vērīgais skatiens gan jau izvērtē ne vienas vien golferes varēšanu. Vidusjūras dāmu "Open" sarīkošanā liels nopelns ir Sorenstam asistentei Solheim kausa komandas vadībā Marta Figueras-Dotti un viņas ģimenes saitēm ar "Estrella Damm" alusdarītavu.

Pirms turnīra kā viena no lielākajām zvaigznēm tika pieteikta pasaules ranga 21.vietas īpašniece spāniete Carlota Ciganda, kura pusceļā ar Lauru dala 14.vietu. Pērn Ciganda uzvarēja divos turnīros. Ceturto vietu pēc 36 bedrītēm ieņem labākā eiropiete pasaules rangā - 10.vietu sasniegusī zviedriete Anna Nordqvist.

Sestdien un svētdien tiešraide būs redzama no plkst. 10 pēc Latvijas laika. Laura sestdien uz tee stāsies plkst. 9.30.

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē