Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Marokā pāri katam

Sezonā pirmo turnīru Dāmu Eiropas tūrē (LET) šonedēļ Marokā aizvada Laura Jansone, kam otrais raunds piektdien Rabatā izvērtās visai raibs, taču tas neliedza pārvarēt katu, un nākamajās divās kārtās ir iespēja pakāpties augstāk par puceļā dalītu 49.vietu.

Turnīrā ar 450 000 eiro balvu fondu Laura pēc divām sacensību dienām iekrājusi +5 virs PAR, kas bija pēdējais atbilstošais rezultāts kata pārvarēšanai. Pirmā diena "Royal Golf Dar Es Salam" laukumā bija veiksmīgāka ar 73 sitieniem jeb +1, kas deva dalītu 32.vietu, turklāt visi pieci bugiji tika sapelnīti PAR 4 bedrītēs, bet PAR 3 un PAR 5 bedrītēs izdevās tikt pie četriem bērdijiem.

Ok ball, now I mean it, go in the hole! @letgolf #lallameryemcup @th2_clm_officiel Photo: @tjsnapper

A post shared by Laura Jansone (@jansone_laura) on

Otrā kārta Laurai sākās spoži ar -3 pēc pirmajām piecām izspēlētajām bedrītēm. Taču jau nākamajās divās bedrītēs mīnusi izdzisa, bet otrajā spēlētajā deviņniekā tika iekrāts +4. Pērn Laura Marokā ar +15 virs PAR dalīja 62.vietu.

Solheim kausā Eiropu pārstāvējusī norvēģiete Suzann Pettersen pēc otrā raunda pastāstīja, ka laukums ir ļoti prasīgs. Mazo grīnu dēļ ir svarīgi turēties uz fērvejiem, bet rafi ir ļoti neprognozējami, tādēļ veikt kvalitatīvus sitienus no tiem ir problemātiski. 

Līdere pēc divām dienām ar -7 zem PAR ir velsiete Lydia Hall. 

Pēdējās divas sacensību dienas tiešraidē no plkst. 13.30 pēc Latvijas laika varēs redzēt LET "YouTube" kanālā

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē