Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunumi "Viesturos"

Sacensību sezona "Viesturos" jau startējusi, taču jauns ir ne tikai turnīru kalendārs, jo ieviestas arī izmaiņas dažādās citās jomās. Oficiāli ir nodibināta golfa skola "Viesturi", kuras mērķis būs piesaistīt pēc iespējas vairāk bērnu, kā arī notikušas izmaiņas treneru kolektīvā, kas paver golferiem iepriekš nebijušas iespējas. 

"Viesturos" ir apņēmušies padarīt golfu plaši pieejamu bērniem, tādēļ nodarbības golfa skolā būs par demokrātisku samaksu (5 EUR par reizi), un laukuma saimnieki cer, ka no tuvākām un tālākām skolām pakāpeniski izdosies piesaistīt simtu jaunu golferu. Savukārt "Davis Golf Style" akadēmija "Viesturos" vairs nedarbosies, bet tās līdzšinējie audzēkņi varēs izvēlēties, vai palikt golfa skolā, vai Dāvja Puksta pārraudzībā trenēties citur.

Jaunajā sezonā "Viesturos" būs plaša treneru izvēle. Ja Guntars Dobelis golferiem ir zināms jau ne pirmo sezonu, tad jaunas iespējas nodrošinās Indras Eniņas iegūtās zinības. Trenere, kas ieguvusi izglītību fizioterapijā, piedāvās golferiem atbilstošus fiziskās sagatavotības treniņus. Tātad tā būs iespēja gan savest kārtībā savu ķermeni, gan arī uzlabot fizisko kondīciju. Treneru vidū būs arī Kārlis Eniņš, savukārt Aiga Nesaule iesaistīsies bērnu apmācībā.

Pērn laimētas automašīnas vērtībā iesistais hole in one ir izraisījis jūtamu rezonansi auto tirgotāju aprindās, un vēl vairāki zīmoli cer, ka golferi viņiem šovasar "Viesturos" varētu palīdzēt kļūt tikpat slaveniem kā aizvadītajā vasarā tas izdevās "Porsche". Tāpat "Viesturi" ir pievilcīgi arī daiļo mākslu pārstāvjiem - jau aprīļa beigās te preses konferencē būs sastopamas daudzas labi zināmas personas saistībā ar šovasar Jūrmalā paredzēto Laimas Vaikules festivālu "Rendez-Vous".

Labas iespējas praktizēt veiksmīgos sitienus golferiem šogad būs reformēta formāta dāmu un kungu tūrē. Pilns tūres nolikums taps drīzumā publicēts, bet jau tagad zināms, ka laureātus gaida nopietnas balvas. Jau ierasts, ka uzvarētāji saņem nākamās sezonas gada kartes, taču šogad īpaši gandarīti varēs justies arī otro un trešo vietu ieguvēji, kas saņems 50% atlaidi nākamās sezonas gada kartei. Uz balvām pretendēs spēlētāji, kas būs piedalījušies vismaz 10 posmos.

Par golferu fizisko ķermeņu labsajūtu visas sezonas gaitā rūpēsies arī GK "Viesturi" restorāns, kas gādās par ēdienu un dzērienu karti gan ikdienā, gan turnīros. Konsultācijas "Viesturu" restorānam neliegs pavārmākslu absolūtais lietpratējs Lauris Aleksejevs, kura "36. līnija" sezonas gaitā būs sastopama citos "Viesturu" pasākumos. 

Gara acīm skatīt "Viesturos" 18 bedrīšu laukumu vēl ir mazliet priekšlaicīgi, lai gan golferu fantāzijai būtu likumīgs pamats, dažviet ievērojot krieti paretojušos mežu. Taču tas saistīts ar laukuma īpašnieku plāniem pie golfa laukuma izveidot apdzīvojamu apbūvi, turklāt, ņemot vērā pasākuma formālās puses ilgo gaitu, arī tas ainavā būs saskatāms ne agrāk kā pēc gadiem sešiem.

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē