Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Lindas spilgtais aprīlis

ASV studentu sporta (NCAA) apritē aprīlis par kopumā veiksmīgu mēnesi kļuvis Lindai Dobelei, kura mēneša pirmajā nedēļā iekļuva trijniekā Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandas uzvarētā turnīrā, kā arī individuāli pretendēja uz uzvaru otrdien finišējušajās nākamajās sacensībās.

Aprīļa pirmajās dienās Floridā ETSU komanda uzvarēja turnīrā "March Landing Country Club" laukumā, kur Linda sasniedza studentes gaitās labāko rezultātu - 3.vieta ar +1 virs PAR (72-73). Turnīrā, kas negaisa dēļ tika saīsināts līdz 36 bedrītēm, Linda bija ETSU komandas līdere. 

Turnīrā Floridā Latvija bija pārstāvēta maksimālā skaitā - Campbell universitātes sastāvā spēlēja Anna Diāna Švanka, kura ar +12 virs PAR (74-82) dalīja 40.vietu 90 dalībnieču konkurencē. Individuāli uzvaru nodrošināja Sasikarn Somboonsup no māsu Puisīšu savulaik pārstāvētās Teksasas valsts universitātes.

Tikpat veiksmīgi Linda šonedēļ sāka nākamo turnīru Džordžijā, kur pēc divām kārtām ar +1 virs PAR dalīja otro vietu. Tomēr noslēguma raunds nebija tik veiksmīgs, un summā ar +7 Linda atkāpās uz dalītu 17. pozīciju. Komandu ieskaitē ETSU golferes ieguva 5.vietu, bet dalītu uzvaru individuāli nodrošināja Lindas komandas biedrene Loy Hee Ying no Malaizijas.

Līdz ar to regulārā sezona studentēm ir galā - jau šonedēļ "Big South" konferences čempionātā startēs Annas pārstāvētā augstskola, bet nedēļu vēlāk ETSU golferes stāsies uz starta "Southern" konferences čempionātā. Cerams, Latvijas golferēm izdosies parādīt savu labāko spēli.

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē