Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Ar labākām beigām

Vēl vienas pavasara sacensības ASV studentu sporta (NCAA) apritē šonedēļ Floridā aizvadīja Anna Diāna Švanka, kam trīs raundu turnīrā labāk veicās pēdējā kārtā. Tomēr kopumā justies apmierinātai īsti laikam nebija pamata ne Latvijas golferei, ne viņas pārstāvētajai komandai.

Anna trīs raundu summā nospēlēja ar 232 sitieniem (81-76-75) jeb +16 un sasniedza komandā piekto rezultātu, lai gan pirms turnīra sākuma Campbell universitātes piecinieka sastāvā bija izlikta ar trešo numuru. Apmēram tādā pozīcijā Anna arī būtu, ja ne sitieniem vairāk bagātais pirmais raunds. Par četriem sitieniem labāk summā nospēlēja arī Stacey White, kura nebija iekļauta komandas pieciniekā.

Individuāli labākā "Camels" komandā "Jacksonville Golf & Country Club" laukumā bija 3.vietu ieguvusī Annelie Sjoholm ar +1 virs PAR.

Komandu ieskaitē "Camels" golferes bija piektās, lai gan pēc vietas rangā tika uzskatītas par turnīra favorītēm. "Golfstat" uzturētajā rangā Campbell universitātes sieviešu komanda ir 51.vietā.

Cerams, Annai izdosies iekļūt sastāvā arī nākamajam turnīram, kas Floridā risināsies jau šajā nedēļas nogalē. Par to, ka pasaule nav diez cik liela, Anna vēlreiz pārliecinājās jau aizvadītajā turnīrā. Meitenes tika izmitinātas ģimenēs, un Anna nonāca pie kāda atvaļinātas NATO militārpersonas, kas pabijusi arī Latvijā.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē