Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Zaudējums Eiropas maču noslēgumā

Eiropas meiteņu komandu čempionāta noslēgumā Latvijas juniores ar 0:5 palika "sausā" pret Nīderlandes golferēm un mājup no Šveices atgriežas ar 17.vietu tikpat daudz komandu konkurencē. Jau abās dienas pirmajās foursome cīņās match-play formātā latvietes zaudēja un arī turpinājumā nekas labāks neizdevās.

Komandu foursome spēlē Laura Jansone un Krista Puisīte tika līdz pārspēlei, kur tomēr zaudēja pirmajā bedrītē. Vieglāk klājās Anetes Indulēnas un Elīnas Streļukas pretiniecēm – uzvara ar 5&4.

 

Individuāli match-play spēlēs zaudēja gan Jansone, gan Puisīte un Indulēna. Sīvāko pretestību pretiniecei izrādīja Puisīte, piekāpjoties tikai otrajā pārspēles bedrītē, un tādējādi pagarinot maču līdz 20 bedrītēm. Savukārt Jansonei spēle beidzās jau piecas bedrītes pirms apļa noslēguma (6&5), un tikai par vienu bedrīti ilgāk noturējās Anete Indulēna (5&4).

 

Čempionāts Lucernā noslēgsies sestdien, taču jau bez Latvijas komandas līdzdalības.

 

Cerības nepalikt pēdējā vietā šoreiz Latvijas golfam nepiepildījās, un jācer, ka gūtā pieredze vismaz lieti noderēs, lai pretinieces turpmāk spēles pret latvietēm neuzskatītu par drošu uzvaras priekšvēstnesi.

Otrā spēle par 15.-17.vietu: http://www.euroteamgolf-girls2005.ch/results/results_friday.html#flight1

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē