Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Noslēgumā cīņa par piecdesmitnieku

Veiksmīgāks sniegums "Mayakoba el Camaleon" laukumā Latvijas golferēm piektdien Meksikā ļāva saglabāt 50.vietu pasaules amatieru komandu čempionātā, kur Annai Diānai Švankai un Lailai Forstmanei atlicis izspēlēt pēdējo kārtu turnīra noslēgumā sestdien.

Švanka trešo raundu izspēlēja ar +2 virs PAR jeb 74 sitieniem, savukārt Forstmanes rezult;āts bija +14 virs PAR. Pirms noslēguma raunda Latvijas komanda arvien ir priekšā piecu valstu vienībām un pēdējās 18 bedrītēs praktiski centīsies noturēties labāko piecdesmitniekā.

Lai tiktu augstāk, par 12 sitieniem jāapsteidz bolīvietes, turpretim tuvākās sekotājas bulgārietes atpaliek tikai četrus sitienus. Latvijas un Bulgārijas golferes pēdējā raundā spēlēs kopīgos flaitos, tiesa, bulgārietes ir pateicīgākā pozīcijā, jo viņām komandā ir trīs spēlētājas, tātad lielāka izvēle diviem ieskaitītiem rezultātiem.

Amerikā šonedēļ spēlē arī Krista Puisīte, kura pēc divām kārtām "Symetra" tūres posmā dala 24.vietu ar +1 virs PAR. Vairāk nekā pārliecinoši pārvarējusi katu, Puisīte sestdien spēlēs turnīrā pēdējo raundu.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē