Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs sitienus aiz kata

Pēc pamatīgas vasaras pauzes šonedēļ atsākās kustība Dāmu Eiropas tūrē (LET), tomēr Laurai Jansonei Vācijā neizdevās tikt tālāk par sacensību pusceļu. Latvijas profesionālei dāmu Eiropas "Masters" beidzās pēc divām turnīra dienām trīs sitienus aiz kata. 

Pirmajā kārtā nospēlējusi ar 76 sitieniem, Laura piektdien "Golf Club Hubbelrath" laukumā otrajā raundā atstāja 75 sitienus, kas summā nozīmēja +7 virs PAR un vietu devītajā desmitā. Savukārt katu turnīrā ar 500 000 eiro balvu fondu pārvarēja golferes, kuru rezultāts nebija sliktāks kā +4. Startēja 144 spēlētājas, no kurām spēli trešajā un ceturtajā kārtā turpinās 65 golferes.

Iespēja sasniegt labāku rezultātu Laurai gan nebūs jāgaida tik ilgi kā iepriekš, jo jau pēc divām nedēļām Marbeljā risināsies Spānijas sieviešu "Open".

Savukārt Kanzasā šonedēļ "Symetra" tūres posmā spēlē Krista Puisīte, kam pirmo kārtu četru raundu turnīrā izdevās nospēlēt ar -2 zem PAR un tobrīd vietu TOP 10.

Gara nedēļas nogale gaida arī Latvijas senioru čempionāta dalībniekus - pēc pirmās kārtas, kas piektdien risinājās "Reiņa trases" laukumā, līderis ar +11 virs PAR ir Edmunds Jansons, kura pārsvars pār tuvāko sekotāju Jan Gustafsson ir trīs sitieni. Turnīrs sestdien turpināsies "Avotos", bet svētdien - "Viesturos".

LET turnīra REZULTĀTI

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Latvijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē