Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Sociāls reitinga projekts

Ja sociālie mediji ir kļuvuši par neatņemamu ikdienas daļu un lielā mērā nosaka saziņas vidi kopumā, būtu aplam iedomāties, ka golfa pasaule varētu palikt nomaļus. Savu projektu "MyGolfRanking" veidotāji piedāvā jau ilgāku laiku, bet tieši pēdējā pusotra gada laikā tas iemantojis plašāku popularitāti, lai apvienotu vienā reitingā jebkura kluba handikapa golferus.

Bezmaksas pakalpojums "MyGolfRanking" nu apvieno vairāk nekā 1100 golfa klubu neatkarīgi no to atrašanās vietas un spēlētāju skaita. Ideja ir ļoti vienkārša - ļaut jebkuram amatierim neatkarīgi no handikapa iegūt savu vietu globālā rangā, kas mainās gluži kā pasaules profesionāļu reitings.

Pakalpojumā izmantots apmēram tāds pats matemātiskais pamats kā Pasaules amatieru golfa rangā (WAGR), kas ļauj veikt precīzus reitinga aprēķinus un regulāri publicēt jaunākos sarakstus. Lietotājiem pievilcīga ir iespēja ranga iegūšanai sevi - tas ir klubus un spēlētājus - neapgrūtināt ar lieliem darbiem.

Klubi var reģistrēties MyGolfRanking.net mājaslapā un saņems atsevišķu vietni, kur kluba biedri varēs redzēt savstarpējo spēku samēru, kā arī ieraudzīt savu vietu plašākās auditorijas kontekstā. Un, kā jau bezmaksas pakalpojums, tas neuzliek kādas saistības vai pienākumus.

Pēdējās izmaiņas , 02.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē