Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura vienu sitienu no "British Open"

Viens lieks sitiens Lauru Jansoni pēc -2 zem PAR raunda pirmdien šķīra no kvalificēšanās dāmu "British Open". Iepriekš pārvarējusi vēl vienu kvalifikācijas pakāpi, Laura Bedfordšīrā piedalījās arī pārspēlē par rezervistes statusu "Major" turnīrā.

"John O'Gaunt Golf Club" laukumā nospēlējusi ar sešiem bērdijiem un četriem bugijiem, Laura bija viena no 10 spēlētājām, kuras turnīru pabeidza ar 73 sitieniem. Taču vajadzēja vismaz 72 sitienus jeb -3 zem PAR, lai iekļūtu kvalifikāciju pārvarējušo 16 spēlētāju vidū. Savukārt pārspēlē konkurentes bija veiksmīgākas, un četru oficiālo rezervistu vidū Laura neiekļuva.

Kvalifikācijā uzvarēja indiete Aditi Ashok, kura nospēlēja ar -9 zem PAR un tuvākās konkurentes 84 spēlētāju konkurencē apsteidza par trim sitieniem. Dāmu "British Open" ceturtdien sāksies "Woburn Golf and Country Club" laukumā.

Pirms divām nedēļām priekškvalifikācijā "Berkshire Golf Club" Laura ar -1 dalīja 3.vietu, tādēļ atliek vien izteikt nožēlu par Dāmu Eiropas tūri (LET), kuras kalendārs izdilis plānāks par cauru zirga deķi. Jūnijā nospēlējusi turnīrā Čehijā, Laura pēc vietas rangā nekvalificējās Skotijas "Open", bet tūrē nākamās sacensībās būs tikai septembrī, ja neskaita "British Open", kur LET golferēm ir ļoti ierobežots vietu skaits. 

Dāmu "British Open" kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē