Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pāri katam ar bērdiju sēriju

Pēdējās četrās bedrītēs gūti trīs bērdiji pēc kārtas ļāva Kristai Puisītei piektdien Ročestrā, ASV, nebažīties par kata pārvarēšanu, bet gan raudzīties uz augstākām pozīcijām "Symetra" tūres posma turpinājumā. Pēc divām kārtām Kristas rezultāts ir vienāds ar PAR, jo pēc pirmā raunda +2 sekoja tikpat lieli mīnusi otrajā dienā.

Četras bedrītes pirms otrā raunda beigām Kristas rezultāts divu dienu summā bija +3 virs PAR, kas ar neskaidrām izredzēm balansēja uz kata robežas. Toties sekoja trīs bērdiju sērija un PARs pēdējā bedrītē, kas krasi ļāva pakāpties turnīra tabulā. Vēl pirms raundu noslēgušas visas spēlētājas, Krista ir tuvu tam, lai turnīra pusceļā iekļūtu TOP 30. Katu pārvarējušās spēlētājas gaida vēl divas sacensību dienas.

Pieticīgāka Kristai "Brook-Lea Country Club" laukumā bija turnīra pirmā diena ar dalītu 69.vietu, trim bērdijiem, trim bugijiem un divkāršu bugiju 1.bedrītē. Toties otrajā dienā četrus bērdijus padeldēja vairs tikai divi bugiji. 

Turnīrā ar 200 000 dolāru balvu fondu golferēm ir iespēja tikt pie lielākām naudas prēmijām un līdz ar to jūtamāk uzlabot pozīcijas tūres sezonas kopvērtējumā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē