Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa diena Latvijas laukumos

Latvijas Golfa federācija aicina ikvienu sestdien piedalīties tradicionālajā Vislatvijas Golfa dienā un iepazīt lielisku brīvdabas spēli, kas ir gan olimpisks sporta veids, gan kaislīga aizraušanās desmitiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Sadarbībā ar golfa laukumiem rīkotajā pasākumā būs bezmaksas iespēja pašrocīgi izzināt jaunu sportisku nodarbi veselīgam dzīvesveidam un vitalitātei.

Golfa vēsturei Latvijā sniedzoties trešajā gadu desmitā, aktīvu spēlētāju skaits ir sasniedzis četru ciparu skaitli, tomēr daudziem spēle vēl arvien šķiet tikai medijos aprakstīta nodarbe, ko nav viegli personiski izzināt. Tieši tādēļ lielisku iespēju sniedz Golfa diena, piedāvājot zinošu un atsaucīgu palīgu pavadībā bez jebkādiem papildu izdevumiem visu noskaidrot pašiem. Golfa laukumos viscaur Latvijā varēs iepazīt spēles pamatus, kā arī apgūt pirmās praktiskās iemaņas, ļaujot apjaust to vārdos neizsakāmo pievilcību, kas spēlē saista uz mūžu.

Latvijas Golfa federācijas prezidents Vilis Krištopans: Golfa universālo dabu raksturo iespēja meklēt tajā sportiskus izaicinājumus visa mūža garumā visdažādākajos meistarības līmeņos gan bērniem un iesācējiem, gan profesionāļiem ceļā uz visaugstākajām virsotnēm. Tajā pašā laikā golfs ir arī vienkārši spēle atpūtai no ikdienas spriedzes, sakoptā ainavā par nelielām izmaksām aizraujoši pavadot laiku ar seniem vai tikko iegūtiem draugiem, kā arī kopā visai ģimenei.”

Dalībniekiem Golfa dienā būs nodrošināts viss nepieciešamais spēles iepazīšanai, turklāt bez maksas. Gan trenera padoms un inventārs, gan iespēja pašrocīgi sist bumbiņu un nepārprotami sajust, ko nozīmē veiksmīgs trāpījums. Golfa dienas pasākumos ar neviltotu sirsnību būs gaidīts ikviens jebkura vecuma interesents neatkarīgi prasmju un sportiskās sagatavotības līmeņa.

Golfa diena risināsies 10 laukumos Rīgā („Ozo Golf Club”) un Pierīgā, Mārupē („Viesturi”), Krimuldas novadā („Reiņa trase”), Burtnieku novadā („Avoti”), Kocēnu novadā („Zēmeles”), Madonas novadā („Kalnozoli”), Gulbenes novadā („Siltie” un „Riekstiņi”), Tukuma novadā („Odiņi”) un Ventspils novadā (Usma).

Golfa dienas pasākumu detalizēta informācija un reģistrācija Latvijas Golfa federācijas mājaslapā. Gaidīts būs ikviens dalībnieks arī bez pieteikšanās, tomēr iepriekšēja pieteikšanās palīdzēs apzināt nepieciešamos resursus, lai diena visiem izdotos raitāka un jaukāka

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē