Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pro-Am atgriežas

Tuvojas augusts, kas otro gadu pēc kārtas ļaus Rīgā skatīt Skandināvijas profesionāļu spēli. Taču “Hansabanka Baltic Open” vidusmēra Latvijas golferiem sniegs iespēju ne tikai priecāties par citu spēles māku, bet arī doties laukumā pašiem. Ja ne lielajā turnīrā, tad dienu pirms tam, kad 4.augustā risināsies nu jau par tradīciju kļuvušais Pro-Am turnīrs.

Pro-Am sacensībās kopā ar “Hansabanka Baltic Open” profesionāļiem laukumā dosies sponsoru uzaicinātie viesi un sacensību atbalstītāji, kā arī ikviens golfa spēles cienītājs, kurš būs laicīgi paudis interesi par šādu iespēju.

Komandas dalības maksa ir 150 latu, kas ietver green fee visiem spēlētājiem, pusdienas, tradicionālos suvenīrus un vēl šo to. Trijiem komandas balstiem amatieriem pielozēs kādu no profesionāļiem.

Tā kā starts būs shotgun formātā, komandu skaits ir ierobežots – 22 kvarteti, un, piesakoties laicīgi, izpaliks pat mazākais risks palikt aiz svītras.

Katrā bedrītē komandas rezultātā ieskaitīs divu labāko spēlētāju stableford punktu summu. Profesionāļiem tā būs iespēja ne tikai labāk iepazīt laukumu pirms sacensībām, vai mazināt stresu, bet arī saņemt banknotēs mērāmas balvas. Uzvarētāju pro nopelnīs 500 eiro, bet pirmās vietas ieguvēji kā komanda saņems kausus.

Pieteikties Pro-Am turnīram var “Ozo Golf Club” recepcijā, bet neskaidros jautājumus var precizēt pie “Ozo Golf Club” direktora Armanda Pučes.

"Hansabanka Baltic Open" (Pro-Am)

2005. gada 4. augustā

Komandu skaits ir ierobežots (22).

Sacensību formāts: stableford (shotgun; 4. augusts, pulksten 13.00).

Komandas sastāvs (4 spēlētāji): izlozēts PRO+3 dalībnieki. Komandas var būt arī jauktas (dāmas un kungi).

Turnīra izspēle: uz katras bedrītes tiek ieskaitīti komandas divu labāko spēlētāju stableford punktu summa. Uzvar tā komanda, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc lielāko stableford punktu skaitu.

Komandu nosaukums: obligāts (izmantojiet savas komandas atbalstītāju vārdu).

Balvu fonds: komanda, kas uzvarējusi Pro-Am tunīrā saņem uzvarētāju kausus, bet pro, kurš palīdzējis vai veicinājis labākās komandas uzvaru saņem 500 EUR (2. vieta – 300 EUR, 3. vieta – 200 EUR).

Dalības maksa: komandas kopējā dalības maksa LVL 150, kas sevī ietver – green fee, treniņlaukuma žetonus, turnīra dāvanu paketi katram sacensību dalībniekam, atspirdzinājumus laukumā un turnīra pusdienas pēc sacensībām.

Pieteikšanās sacensībām: Ozo Golf Club recepcijā,

Sīkāka informācija pa tālruni – 9276321 (Armands).

Pēdējās izmaiņas , 20.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē