Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvāk komfortam

Golferi sestdien "Ozo" laukumā izbaudīja jau pavasara tīkamajai daļai pienācīgu spēli un varēja justies komfortablāk nekā klimatiski izaicinošākos turnīros. Trijās ieskaites grupās tika sadalītas balvas "NPK Expert Challenge" turnīrā, kura atbalstītāji zināmā mērā par golferu komfortu gādā ik dienu, jo no uzņēmuma produkcijas ir atkarīga zāles labsajūta laukumā.

Sezonas sākums jau apliecina faktu, ka spēlētāju skaits jūtami pieaug, tomēr kungiem HCP 0-13 grupā cīņā par godalgotajām vietām šoreiz iesaistījās vīri ar nopietnu pagātni Latvijas golfā. Uzvarēja Māris Gulāns ar 39 stableford punktu guvumu un viena punkta pārsvaru pār Edmundu Jansonu. Arī trešās vietas ieguvēja noteikšanā papildu aprēķini nebija vajadzīgi, jo 37 punktus iekrāja tikai Armands Krāģis.

Pretēja situācija bija dāmām, jo Dana Zālīte tikai pēc 35 punktu sadalījuma laukuma bedrītēs apsteidza otrās vietas ieguvēju Daigu Puisīti. Trešā ar 33 punktiem bija Ginta Ozoliņa.

Jau ierasti handikapa uzlabošanai atbilstošs rezultāts vēl nebija garantija godalgotai vietai kungiem otrajā HCP grupā, kur nepārspēts ar 40 punktiem palika Ainārs Mednis. Savukārt Guntars Ošenieks un Māris Logins ar 39 punktiem sadalīja attiecīgi 2. un 3.vietu.

Dalībnieku vidū bija arī turnīra atbalstītājs Ģirts Cēlājs, pateicoties kuram, pie mazākām sponsoru balvām tika ikviens turnīra dalībnieks, lai piemājas apstākļos varētu pārbaudīt Liepājas uzņēmuma produkcijas pozitīvo ietekmi uz pavasara zāli.

Bija arī papildu balva - cigāru humidors, ko izloze dzimšanas dienā atvēlēja Andrejam Bobrovam. Lai gan bija neoficiāla vienošanās, ka Bobrovs pie kūpināmajiem daiktiem tiks gadījumā, ja ielozētais veiksminieks nebūs klāt balvas pasniegšanas brīdī, papildu nosacījumi tā arī nestājās spēkā, jo izlozē krita tieši jubilāra vārds.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē