Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc pieredzes uz Īriju

No Īrijas U-18 meiteņu čempionāta atgriezušās Marija Luīze Jučmane un Flēra Robina Sprūde, kuras "Roganstown Golf & Country Club" laukumā izbaudīja līdzšinējā karjerā nopietnāko konkurenci. Jučmanei 90 spēlētāju konkurencē izdevās pārvarēt katu, taču abām golferēm svarīgākais bija gūt pieredzi augsta līmeņa sitienu spēles sacensībās.

Gandrīz pusei spēlētāju handikaps nebija sliktāks kā HCP 2, laukums ne tuvu nebija viegls un par Britu salu klimatu atgādināja vējš, kas mijās ar lietu un brīžiem arī krusu. Vissarežģītāk gan bijis pierast pie reljefainiem grīniem, jo ziemā pietrūka ripināšanas prakses.

Jučmane trīs dienu summā nospēlēja ar +28 virs PAR (81-74-86) un ieguva 48.vietu, savukārt pēc divām dienām sacensības 80.vietā ar +34 (87-89) beidzās Sprūdei, kura trešajā raundā kļuva par Marijas kediju. Pēdējām 18 bedrītēm Marijai pietrūcis emociju, tomēr viņai turnīrā izdevās sasniegt jaunu personiskā handikapa rekordu (HCP 5,5). Uzvarēja norvēģiete Celine Borge ar PAR atbilstošu rezultātu.

Treneris Dāvis Puksts, kurš arī bija devies uz turnīru, ir iepriecināts par abu meiteņu progresu pēc ziemas treniņiem, kā arī uzsvēra, ka Latvijas golferes sacensībās bija vienas no jaunākajām. Iespējams, Mariju arī turpmāk atcerēsies Minesotas universitātes treneris, kurš uz turnīru bija ieradies speciāli no ASV.

Īrijas U-18 meiteņu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē