Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaudījumi amatieriem un profesionāļiem

Golfa sezonālo izplešanos ziemeļu puslodē šajā nedēļas nogalē apliecināja turnīri gan pašu mājās amatieriem, gan "Symetra" tūres posms ASV, kur profesionāļu konkurencē startēja Krista Puisīte. Amatieri cīnījās ar sezonas sākuma pārbaudījumiem "Ozo" laukumā un "Viesturos", savukārt Kristai uz nākamo posmu Floridā jāatliek cerības pārvarēt katu.

Turnīrā "Ozo Golf Club" laukumā sestdien cīņā par "Chapman" kausu labākās sekmes bija starptautiskajam duetam, kurā spēkus apvienoja Māris Gulāns un Dave Mackindo. Visas trīs laureātu komandas 44 duetu konkurencē nospēlēja ar neto -7 zem PAR, bet labāks komandas handikaps uzvarētājiem nodrošināja pārsvaru pār Vladimiru Frolovu/Ivanu Uļjanovu un Renātu Lokometu/Alekseju Birjukovu, kuri sadalīja attiecīgi otro un trešo vietu.

Turpretim svētdien "Viesturos" labākie panākumi cīņā par "LaviGor" pāru kausu bija Edijam Svaram/Gatim Taurenim, kuru rezultāts neto izteiksmē bija 59,7 sitieni. Startējot 26 komandām, pirmajā trijniekā iekļuva arī Mārtiņš Priede/Emīls Jakrins (62,4) un Aiga Nesaule/Pauls Nesaule (63,1).

Vairāk dalībnieku nekā abos iepriekš minētajos turnīros kopā šonedēļ pulcējās Floridā uz "Symetra" tūres "Florida's Natural Charity Classic". Kristai pirmajā raundā līdzās sešiem bugijiem bija viens bērdijs, turpinājumā sestdien vienīgajam bērdijam piepulcējās trīs bugiji un divkāršs bugijs, kas summā rezultātu pieaudzēja līdz +9 un deva vietu otrā simta sākumā. Izšķirošajai trešajai kārtai kvalificējās 68 golferes, kuras 36 bedrītes "Lake Wales Country Club" izspēlēja ne sliktāk kā ar +5.

LPGA fārmtūres golferes pēc nosacītajām marta brīvdienām, kas tika pavadītas treniņos un zemāka ranga turnīros, nu gaida pamatīgs maratons, jo sacensības risināsies astoņās no nākamajām deviņām nedēļām. Līdz ar to arī Kristai būs iespējas revanšam.

LPGA fārmtūres turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē