Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Laurai vēlreiz TOP 5

Pamatīgas lietavas un nelieli plūdi Laurai Jansonei ir piemērotākie apstākļi labam rezultātam, vismaz Austrālijā noteikti. Vienubrīd uz atcelšanas robežas balansējušajā Austrālijas dāmu profesionālās tūres (ALPG) priekšpēdējā posmā Laura nospēlēja ar -2 zem PAR un dalīja 4.vietu.

Turnīrs "McLeod Country Golf Club" laukumā bija paredzēts kā Pro-Am versija divu dienu garumā ar atsevišķu individuālu ieskaiti profesionālēm trešdien 18 bedrīšu izspēlē. Taču savas izmaiņas ieviesa laikapstākļi. Pēc rīkotāju lēmuma aizkavētās sacensības trešdien atsāka, tomēr spēlēja tikai profesionāles, savukārt amatieri tika upurēti.

Uzvarēja austrāliete Stacey Keating ar -4 zem PAR un viena sitiena pārsvaru pār norvēģieti Tonje Daffinrud un Kanādas golferi Kyla Inaba.

ALPG sezona noslēgsies ar pēdējām sacensībām 18 bedrīšu izspēlē piektdien. Laura pirms noslēguma mačiem pretendē arī uz 5000 dolāru balvu, ko saņems labākā golfere divu pēdējo turnīru summā.

Var atgādināt, ka profesionāles gaitās pirmo uzvaru Laura Austrālijā izcīnīja janvārī , kad 18 bedrīšu raundu negaisu un lietavu dēļ spēlēja divas dienas, līdz finišēja ar 66 sitieniem jeb -7 zem PAR

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē