Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura finišā 70.vietā

Austrālijas dāmu "Masters" turnīra dalībniecēm nopietnākais pārbaudījums bija Dāmu Eiropas tūres (LET) kalendārā iekļautā turnīra trešajā kārtā, kad brāzmainajā vējā tikai dažas golferes spēja nospēlēt zem PAR. Laurai Jansonei trešais raunds sagādāja +10 virs PAR, bet četru dienu summā Latvijas profesionāle ar +14 ieņēma 70.vietu.

Pirms pēdējā raunda Laura bija 72.vietā, bet, sacensību pēdējā dienā nospēlējot ar PAR, necik daudz augstāk vairs nevarēja tikt. Aiz Lauras palika viņas titulētākā vārdamāsa angliete Laura Davies, taču mērķi sezonā katrai spēlētājai ir savi, tādēļ drīzāk jāraugās uz veiksmīgāku turpinājumu.

Visas dienas zem PAR nospēlēja uzvarētāja dienvidkorejiete Jiyai Shin - čempiones rezultāts bija -14 zem PAR, kas viņai ļāva tuvāko konkurenti anglieti Holly Clyburn apsteigt par trim sitieniem. Shin 2013.gadā uzvarēja "Australian Open" un vēlreiz apliecināja, ka dienvidu puslodes laukumi ir viņai gana ērti un piemēroti.

LET kalendārā pavasarī ir pamatīgs robs - martā vienīgajam turnīram Ķīnā ar Lauras iegūto tūres kategoriju ir par maz, bet turpinājumā nākamās sacensības būs tikai maija sākumā Marokā. Nākamnedēļ Lauru Brisbenas apkaimē gan vēl gaida divi turnīri Austrālijas tūrē.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē