Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pārliecinošas uzvaras Čulkstēnam un Veisai

Bez straujiem pavērsieniem rezultātu tabulas augšgalā trešdien Turcijā noslēdzās Latvijas amatieru ziemas čempionāts, kur uzvaras izcīnīja Arnolds Čulkstēns un Aija Veisa, kļūstot arī par Vidzemes ziemas čempionāta uzvarētājiem. Konkurentiem turnīra pēdējā dienā neizdevās apdraudēt līderu pozīcijas.

Čulkstēns trešajā raundā "Cornelia Golf Club" "Prince" laukumā sasniedza dienas labāko rezultātu, nospēlējot ar 88 sitieniem, bet trīs dienu summā uzvarētāja rezultāts bija 259 sitieni. Tāpat kā pērn otro vietu ieguva Edgars Zālītis, kuru no uzvarētāja šķīra astoņi sitieni, bet četru sitienu pārsvaru viņš nodrošināja pār trešās vietas ieguvēju Edmundu Jansonu.

Dāmām Veisa bija labākā visos trijos raundos, sacensības pabeidzot ar 296 sitieniem un iespaidīgu 25 sitienu pārsvaru pār otrās vietas īpašnieci Vitu Priedīti. Laureātu trijnieku ar 326 sitieniem noslēdza Anda Vaišļa.

Vidzemes čempionātā vietu sadalījumu noteica pēc otrdien un trešdien izspēlēto kārtu summas. Kungiem aiz Čulkstēna trijniekā tika Jansons un Zālītis, turpretim dāmām laureātes sarindojās tādā pašā secībā kā Latvijas čempionāta vērtējumā.

Vēl vienu balvu Čulkstēns nopelnīja par uzvaru Latvijas čempionātā HCP neto ieskaitē augstākajā grupā (HCP 0-12). Vēl divās grupās labākie bija Rihards Simanovičs juniors (HCP 13-24) un Augusts Rozenfelds (HCP 25-36).

Turpretim Vidzemes kausu pēc pēdējo divu kārtu neto rezultātiem ieguva Jurģis Ābele un Veisa.

Nākamgad ziemas turnīriem gaidāmas apaļas un pusapaļas jubilejas - Vidzemes atklātajam čempionātam būs desmitā gadskārta, savukārt Latvijas ziemas lauri tiks dalīti piekto reizi.

Latvijas ziemas čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē