Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Visa pilsēta skatītājos

Jaunu apmeklētības rekordu ASV PGA tūrē nedēļas nogalē fiksēja "The Phoenix Open" turnīrā, kur sestdien caur "TPC Scottsdale" laukuma ieejas vārtiņiem izgāja vairāk nekā 200 000 skatītāju. Ja mēra pēc Skotsdeilā reģistrēto iedzīvotāju skaita, mājās palika gandrīz tikai katrs desmitais.

"The Phoenix Open" ik gadu ir apmeklētākais turnīrs ASV PGA tūrē, tādēļ rīkotāji bija gatavi situācijai, ka sacensību priekšpēdējo kārtu klātienē ieradās vērot 201 003 skatītāji. Salīdzinājumam Skotsdeilā ir reģistrēti 230 512 iedzīvotāji, lai gan, protams, golfa cienītāji uz augstākā līmeņa spēli ir gatavi mērot arī tālāku ceļu.

Līdzšinējais vienas dienas skatītāju rekords Arizonā tika fiksēts 2014.gadā, kad ieradās 189 722 līdzjutēju.

Noslēgumā tika labots arī turnīra absolūtais apmeklētības rekords - četrās dienās 618 365 skatītāji. Pēdējās dienas viesi bija liecinieki spraigai intrigai cīņā par uzvaru, jo japānis Hideki Matsuyama uzvaru izcīnīja četru bedrīšu pārspēlē ar ASV golferi Rickie Fowler.

Raidorganizācija NBC vēstīja, ka "The Phoenix Open" kļuva par ASV sporta vēsturē otro visapmeklētāko sporta notikumu vienas dienas griezumā. Līderpozīcijas ar 257 000 skatītāju saglabāja "Indianapolis 500" autosacīkstes.

"The Phoenix Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē