Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs sitienus aiz LPGA

Krista Puisīte pirmdien Floridā otro reizi jaunajā sezonā startēja LPGA turnīra viendienas kvalifikācijā un nospēlēja zem PAR, tomēr Latvijas profesionāli teju 80 dalībnieču konkurencē trīs sitieni šķīra no otrās vietas, kas ļautu nedēļas nogalē startēt turnīrā ar 1,5 miljonu dolāru balvu fondu.

"Golden Ocala Golf and Equestrian Club" laukumā Krista nospēlēja ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR un dalīja 12.vietu, turpretim tikšanai pamatturnīrā vajadzēja rezultātu ne sliktāku kā -4 zem PAR, ko iespēja amerikāniete Stephanie Kono. Turpretim pārliecinoši pirmo vietu izcīnīja pasaules rangā neiekļautā Taizemes golfere Benyapa Niphtsophon, nospēlējot ar -7 zem PAR.

Sezonas debija LPGA tūrē Floridā šonedēļ būs jaunzēlandietei Lydia Ko, kura pirms gada "Coates Golf Championship" ieguva otro vietu un kļuva par visjaunāko pasaules ranga līderi.

Pēc starta Floridā LPGA golferes dosies trīs turnīru izbraukumā uz Austrāliju, Taizemi un Singapūru, bet Amerikā atgriezīsies marta vidū uz turnīru Fīniksā. Arizonā arī būs nākamā iespēja tūrē neiekļuvušajām spēlētājām 18 bedrīšu kvalifikācijā pretendēt uz divām ceļazīmēm iekļūšanai pamatturnīrā. Savukārt LPGA fārmtūrē pirmais turnīrs būs jau pēc pāris nedēļām Kalifornijā.

LPGA tūres turnīra kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē