Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl viens turnīrs mīnusā

Pēc karjerā pirmās uzvaras profesionāles statusā Laura Jansone pirmdien ar raundu zem PAR nospēlēja arī nākamajā Austrālijas dāmu profesionāļu (ALPG) tūres posmā. Šoreiz -2 zem PAR Laurai ļāva dalīt 18.vietu un saglabāt pozīcijas TOP 10 tūres naudas listē.

Uzvarēja otrā spēcīgākā Jaunzēlandes golfere Cathryn Bristow, kura nospēlēja ar 65 sitieniem jeb -8 zem PAR un sešas tuvākās konkurentes apsteidza par trim sitieniem. Starp otro vietu dalījušajām dāmām bija arī savulaik Latvijas amatieru "Open" spēlējusī Kazahstānas golfere Jamila Jaxaliyeva.

Naudas balvas no 25 000 Austrālijas dolāru balvu fonda saņēma spēlētājas, kuru rezultāts "Long Reef Golf Club" laukumā nebija sliktāks kā PAR.

ALPG kalendārā nu iestājās neierasti gara pauze, jo nākamais turnīrs būs no 4. līdz 7.februārim paredzētais Viktorijas štata "Open", kur vieta 144 spēlētāju konkurencē jau iepriekš bija droša arī Laurai. Turnīrs notiks "Thirteenth Beach Golf Links" laukumā okeāna krastā tuvāk Melburnai un pulcēs ļoti nopietnu dalībnieču sastāvu, ko veicinās 300 000 vietējo dolāru balvu nauda.

Savukārt nedēļu vēlāk ar Jaunzēlandes sieviešu "Open" sāksies Dāmu Eiropas tūres (LET) sezona, un iespēju spēlēt Tasmāna jūras otrā krastā Laura šosezon Austrālijā jau ir praktiski nopelnījusi.

Tikmēr Krista Puisīte pirmdien Bahamu salās LPGA turnīra 18 bedrīšu kvalifikācijā pretendēs uz vienu no divām vakancēm iekļūšanai pamatsacensībās. Uzdevums nav viegls ne tikai tīri matemātiski, jo startēs 40 dalībnieces, bet arī ņemot vērā spēlētāju sastāvu. Laukumā dosies gan vairākas pasaules ranga trešā simta golferes, gan ķīniete Jing Yan, kura reitingā ir 137.vietā.

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē