Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Krista desmitniekā Floridā

Sezonā pirmo turnīru Kristai Puisītei ceturtdien izdevās pabeigt ar raundu mīnusā, kas ļāva pakāpties uz dalītu devīto pozīciju Nacionālās Sieviešu golfa asociācijas (NWGA) reģionālajās sacensībās Floridā. Ne tik labi dienvidu puslodē veicās Laurai Jansonei, kura dalīja 41. pozīciju Austrālijas dāmu profesionāļu (ALPG) tūres posmā.

Krista sacensību pēdējā kārtā nospēlēja ar -1 zem PAR, kas trīs raundu summā ļāva panākt +3 virs PAR. Turklāt Kristai pēdējā turnīra dienā izdevās izcila sērija, no 12. līdz 16.bedrītei iekrājot četrus bērdijus. Tiesa, raundā bija trīs bugiji, kas liedza pakāpties vēl augstāk rezultātu tabulā.

Uzvarēja Michele Nash, kura 54 bedrīšu spēli pabeidza ar -5 zem PAR un trīs sitienu pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm.

Turpretim Laura lejpus ekvatoram uz savas ādas sajuta Austrālijas klimata dažādību, kas ne vienmēr ir patīkami. Turnīra pirmajā dienā, ko paši austrālieši raksturoja kā cepinoši karstu, gaisam sakarstot virs 40 grādiem, Lauras rezultāts bija 76 sitieni jeb +4 virs PAR. Nākamā diena bija vēsāka, taču ar brīžiem pamatīgām lietusgāzēm, un Latvijas profesionāle raundu pabeidza ar +3 virs PAR.

Summā +7 bija par daudz, lai Sidnejā tiktu pie balvu naudas, kas vienlaicīgi ir arī tūres ranga punktu vērtībā. Uzvarēja austrāliete Stacey Keating ar -7 zem PAR.

Garas pauzes Austrālijā nav modē, un jau pēc trim dienām turpat netālu no Sidnejas būs nākamais posms, kurā startēs arī britu golfa granddāma Laura Davies.

NWGA reģionālā turnīra REZULTĀTI

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē