Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Caur plusiem uz mīnusiem

Dažādos laukumos atšķirīgas sekmes pirmajās trijās kārtās Marokā Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošajā kvalifikācijā bija Laurai Jansonei, taču būtiskākais, ka Latvijas profesionālā golfere pirms pēdējām divām sacensību dienām ar -6 zem PAR dala 14.vietu.

Laurai līdz šim veiksmīgākais bijis "Amelkis Golf Club" laukums, kur ar -4 zem PAR jeb 68 sitieniem izdevās nospēlēt gan pirmajā raundā, gan trešajā raundā svētdien. Ar zināmu piesardzību paļaujoties uz turnīra tabulā ierakstītajiem bedrīšu rezultātiem, var piefiksēt, ka trešās kārtas izspēlē Laurai bija seši bērdiji un divi bugiji.

Ne tik labi Laurai Marakešā veicās otrajā kārtā "Samanah Country Club" laukumā, kur sestdien tika iekrāts +2 virs PAR, un no TOP5 sekoja kritiens uz trešā desmita beigām. Taču iespēja revanšēties būs nākamajā raundā pirmdien, turklāt arī piektais raunds 90 bedrīšu turnīrā tiks spēlēts tuksneša tipa "Samanah" laukumā.

Pirmdien pēc nospēlētām nākamajām 18 bedrītēm spēlētāju skaits turnīrā saruks līdz apmēram 60 labākajām golferēm, savukārt, mērķējot uz TOP 30 spēlētājām atbilstošo tūres kartes kategoriju, jārēķinās, ka mērķa sasniegšanai būs par maz piecu dienu summā vienkārši nospēlēt mīnusā pret laukumu.

LET izšķirošais kvalifikācijas turnīrs ir pulcējis 35 valstu 115 spēlētājas, un tikai nedaudz vairāk kā 10 golferes pēc trim dienām ir plusā pret laukumu ar divciparu skaitli.

LET kvalifikācijas skolas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē