Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā otrajā simtā

Savu labāko raundu turnīrā svētdien Floridā nospēlēja Krista Puisīte, tomēr četru dienu summā iekrātais rezultāts bija par lielu, lai tiktu augstāk par dalītu 123.vietu, kas liedza iekļūt LPGA kvalifikācijas izšķirošajā trešajā posmā. No kārotā TOP 80 Kristu šķīra pieci sitieni.

Četru dienu summā "Plantation Golf & Country Club" divos laukumos Krista summā nospēlēja ar +20 virs PAR (77-79-78-74), savukārt 80.vietu varēja dalīt ar +15 virs PAR.

Otrajā posmā ar summā -4 zem PAR uzvarēja 17 gadus vecā amatiere Nelly Korda - ASV golfere ar saknēm Čehijā un tenisa ģimenē. Turklāt viņas vecākā māsa Jessica Korda 22 gadu vecumā jau izcīnījusi četras uzvaras LPGA tūrē.

Visas spēlētājas, kas noslēgtajā kvalifikācijas turnīrā netika nākamajā posmā, saņems noteiktu statusu LPGA fārmtūrē 2016.gada sezonai. Lai arī tā ir zināma atkāpšanās salīdzinājumā ar pozīcijām pirms gada, Kristai varianti spēlēšanai "Symetra" tūrē saglabājas, un šīgada pieredze rāda, ka ar pietiekami augstu vietu fārmtūres rangā var iekļūt arī kādā LPGA tūres turnīrā.

LPGA kvalifikācijas II posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē