Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

McIlroy cita statistika

Pasaules ranga trešais numurs Rory McIlroy nedēļas nogalē sāks ASV PGA tūres sezonu, bet viņa sponsori tikmēr pastrādāja statistikas apkopošanā. Ne gluži tradicionālo golfa spēles parametru analīzē, bet apskatot interesantus skaitļus, kas spilgti raksturo profesionāla spēlētāja dzīves ritmu.

Lūk, izrādās, ka McIlroy pēdējos 12 mēnešos golfa laukumos ir nosoļojis 932 jūdzes jeb 1500 kilometru, 287 naktis pavadījis viesnīcās, bet 350 stundu lidojis lidmašīnā. Ceļošanas dēļ McIlroy gada laikā paviesojās 118 lidostās.

McIlroy atzina, ka skaitļi ir traki, un viņš ir pārliecināts, ka ne visu turpmāko karjeru spēs izturēt šādu ritmu. Pašlaik viņš gan nezina, kad piebremzēs, jo arī nākamgad ir gatavs turpināt pēc līdzšinējā plāna. "Man tas patīk, tādēļ kādu laiku vēl tā turpināšu," golferi citēja aģentūra AP.

ASV PGA tūres sezona ceturtdien sāksies ar "Frys.com Open", pēc kura McIlroy dosies pabeigt Eiropas tūres sezonu Turcijā, Šanhajā un Dubaijā. Pašlaik McIlroy Eiropas tūrē ir "Race to Dubai" līderis.

McIlroy gan uzskata, ka par vēl vienu viņa sezonas sākumu var uzskatīt augustu, kad golferis atgriezās apritē pēc divus mēnešus ilgušas pauzes kājas traumas dziedēšanas dēļ. Kāju McIlroy traumēja jūlija sākumā, spēlējot futbolu. Par pagalam neveiksmīgu gadu viņš gan arī nevar uzskatīt, jo izcīnīja trīs uzvaras un vēl pirms nepilna mēneša bija pasaules ranga līderis, turklāt saglabā labas izredzes līdz gada beigām atkala atgriezties virsotnē.

Pēdējās izmaiņas , 15.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē