Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Linda viducī vēsturiskajā Pinehurst

Nedēļas sākumu Linda Dobele aizvadīja ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā Ziemeļkarolīnā, kur 19 augstskolu komandas mērojās spēkiem vēsturiskajā "Pinehurst #1" laukumā, kas jau var sākt gatavoties 120 gadu jubilejai. Ar katru nākamo raundu uzlabojot rezultātu, Linda dalīja 51.vietu turnīra tabulas vidusdaļā.

Pēc pirmā raunda +5 virs PAR Linda 36 bedrīšu maratonu pirmdien turpināja ar 74 sitieniem jeb +2. Savukārt noslēgumā otrdien Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) studente nospēlēja ar +1 virs PAR, kas summā individuāli ļāva finišēt ar +8. Pārliecinošās uzvarētājas Alessandra Liu rezultāts bija -10 zem PAR.

Pinehurst #1 laukums nav tas garākais, taču par tā lielākiem izaicinājumiem uzskata bunkurus, kuru netrūkst ne fērvejā, ne ap grīniem, un necila tuvā spēle ātri vien var padarīt rezultātu grūti baudāmu.

Komandu ieskaitē ETSU meitenes dalīja 6.vietu. Nomināli ar otro numuru izliktajai Lindai piecu spēlētāju komandā bija dalīts trešais rezultāts.

Rudens sacensību sērijā ETSU "Lady Bucs" meitenēm atlicis vēl pēdējais turnīrs oktobra beigās Dienvidkarolīnā. Turnīru kalendārā tam sekos pārtraukums līdz februāra beigām.

Pinehurst Challenge REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē