Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vienu sitienu aiz kata

Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Ķīnā piektdien finišēja pusceļā un palika vienu sitienu aiz kata robežas. Latvijas profesionālā golfere Sjameņā abas kārtas izspēlēja ar +1 virs PAR, ar ko nepietika, lai turpinātu sacensības arī sestdien un svētdien.

Turnīrā turpinās spēlēt 66 golferes, savukārt Laurai cerības uz revanšu jāatliek uz pāris nedēļām līdz Indijas sieviešu "Open", kas sāksies 23.oktobrī.

Līderpozīcijās pēc otrās kārtas noturējās francūziete Gwladys Nocera, kam gan pievienojās mājiniece Jing Yan. Abas līderes "Orient Golf and Country Club" laukumā ir vadībā ar rezultātu -9 zem PAR.

Savukārt Krista Puisīte piektdien startēs "Symetra" tūres posmā Floridā, kur laukumā dosies pēcpusdienā, bet raunda izspēli pabeigs, kad Latvijā jau būs sestdiena. Tūres sezonas priekšpēdējā posmā golferes "Alaqua Country Club" cīnīsies par 100 000 dolāru balvu fondu.

Floridā pulcējies ļoti respektabls spēlētāju sastāvs - četras LPGA tūres sacensību uzvarētājas un 12 golferes, kas LPGA līmenī spējušas kādā turnīrā sasniegt TOP 10. Spēlēs arī Spānijā dzīvojošā francūziete Celine Herbin, kura septembrī LET tūrē triumfēja Francijas dāmu "Open".

Xiamen Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē