Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

BBC baltais karogs

Sabiedrisko televīziju sporta pārraižu klāsts arvien sarūk ne tikai apkārt Zaķusalai, bet arī vecajā, labajā Britānijā. Nule kā BBC finansiālu apsvērumu dēļ atteicās no tiesībām 2016.gadā tiešraidē Lielbritānijā rādīt "The Open" - vienas no prestižākajām sacensībām, kas bija tās sporta programmā.

Finanšu apsvērumu dēļ TV tiesības uz "The Open" ieguva "Sky", kas savus pakalpojumus skatītājiem piedāvā par abonēšanas maksu. Jau iepriekš šogad "Sky Sports" ieguva ekskluzīvas tiesības "The Open" rādīt no 2017. līdz 2021.gadam. Taču trešdien R&A informēja, ka Rupert Murdoch kontrolētā satelīttelevīzija tiešraides sāks jau 2016.gadā.

BBC sporta direktore Barbara Slater paskaidroja, ka lēmums iespējamas budžeta cirpšanas dēļ pieņemts ļoti pragmatiski finanšu situācijas attīstības dēļ. BBC finansējumu lielākoties nodrošina abonentu maksa, kas katrai ar tālrādi aprīkotai mājsaimniecībai sasniedz 145 mārciņas gadā.

Senāko no golfa sezonas četriem "Major" turnīriem BBC vietējie skatītāji vēl varēs turpināt skatīties apskatu formātā un klausīties radio pārraidēs.

Pēdējās izmaiņas , 30.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē