Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jauni vārdi Prezidenta kausā

Pēdējos divus gadus GK "Viesturi" Prezidenta kausa izcīņā dominējušās Puisīšu un Verbicku ģimenes šoreiz nebija reģistrētas dalībnieku vidū, līdz ar to jau pirms starta kļuva nešaubīgi skaidrs, ka trofejai šoreiz būs jauni ieguvēji. Visveiksmīgāk diena izvērtās Guntim Osim un Andrim Strīķim.

Tradicionālais turnīrs "Viesturos" pulcēja 22 komandas, un jau iepriekš bija nojaušams, ka scramble neto spēlē vajadzēs rezultātu krietni zem PAR, lai pretendētu savu vārda iemūžināt uz uzvarētāju kausa.

Ar uzviju uzdevumu izpildīja Osis un Strīķis - HCP 14 komanda neto rezultātu nogremdēja līdz -11 zem PAR, kas sāncenšiem nebija pa spēkam. Ar neto -9 zem PAR nospēlēja vairākas komandas, un organizatoriem vietu sadalījuma noteikšanā bija jālūko arī zīmēs aiz komata.

Atbilstoši reglamentam, par otrās vietas ieguvējiem kļuva tēvs un meita Jan un Katrīna Gustafssoni, kuri par handikapa pus punkta tiesu apsteidza Andri Rodzi un Elviju Šalājevu. Ar neto -9 zem PAR brangāka handikapa dēļ aiz laureātu trijnieka palika Jānis un Gatis Taureņi.

Kam nepaveicās komandu cīņā, "Viesturos" varēs pretendēt uz revanšu pēc nedēļas "Virši-A" kausa izcīņā, kas būs septembrī pēdējais turnīrs.

Pēdējās izmaiņas , 20.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē