Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Fanello spēlē zem PAR un uzvar

Ar čempiona cienīgu rezultātu svētdien GK “Viesturi” rīkotajā “Isover Open” spēcīgākajā kungu grupā uzvarēja Johnny Fanello, kam vienīgajam izdevās nospēlēt zem PAR. Dāmām stiprāko spēlētāju konkurencē sava laukuma priekšrocības prata izmantot juniore Elīna Streļuka. Toties vislielāko “skādi” savam handikapam nodarīja Vitālijs Gavrilovs, kurš stableford spēlē palika nepārspēts trešajā kungu grupā.

Fanello 18 bedrītes izgāja ar 69 stroke sitieniem, un savā grupā 10 spēlētāju konkurencē bija pārliecinoši labākais ar 45 stableford punktiem. Par trim punktiem HCP 0-12 grupā atpalika Andris Zvans, savukārt trešais ar 38 punktiem bija Andris Fiļimonovs.

Kungiem HCP 13-24 grupā, neraugoties uz satraukumu pirms mūžā pirmās spēlēšanas “Viesturos”, uzvarēja viesspēlētājs Ravi Nirula. Vēl sestdien pavēlu vakarā Nirula bažīgs zvanīja rīkotājiem, lai noskaidrotu, cik ilgā laikā nezinātājs, ceļojot no metropoles, Pierīgas mežos var atrast golfa laukumu. Arī pirms starta viņš vairākkārt zvanīja sacensību tiesnesim Valdim Liepiņam, lai noskaidrotu, kāpēc uz tee vēl nav viņa spēles partneru. Jāpiebilst, ka tobrīd līdz startam vēl bija aptuveni pus stunda.

Uzvarētāja rezultāts trešajā kungu grupā – 46 punkti –apliecināja, ka Gavrilovu uzvārds balvu dalīšanā var kļūt par biedu ne tikai dāmu konkurencē, kā lielākoties bijis līdz šim. Bet par visu ir jāmaksā, un Gavrilovam ar piecu punktu pārsvaru izcīnītā pirmā vieta nozīmēja handikapa sarukšanu uzreiz par veseliem četriem punktiem līdz HCP 21,8.

Dāmām spēcīgākajā grupā otrā aiz uzvarētājas bija Lidija Gavrilova, savukārt trešo vietu ne bez cīņas ieņēma Daiga Puisīte.

Otrajā dāmu grupā varēja gavilēt Sandra Opite – “Viesturu” saimniece atzina, ka neatminas savā karjerā tik veiksmīgu stableford spēli. Uzvaru 13 spēlētāju konkurencē Opitei nodrošināja 43 punkti, un arī viņai handikaps uzreiz saruka par vairāk nekā trim punktiem.

Atsevišķās balvas par tālākajiem izsitieniem nopelnīja Streļuka (8.bedrītē) un Normunds Mazjānis (5.bedrītē), bet vistuvāk karodziņam ar vienu sitienu tika Nirula (7.bedrītē) un Valdis Liepiņš (2.bedrītē).

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē