Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tripla klupiens trešajā raundā

Ar lielāku rezultātu amplitūdu sestdien trešo kārtu Dāmu Eiropas tūrē Zviedrijā izspēlēja Laura Jansone, kam "Vasartorps Golf Club" laukumā izdevās tikt pie pieciem bērdijiem, tomēr dienas bilancē plusu puse bija smagāka. Lielāko skādi priekšpēdējā raundā nodarīja trīskāršs bugijs, kam bija lielākie nopelni Lauras atvirzīšanā uz dalītu 54.vietu.

Pēc iepriekš iespēlētiem diviem bērdijiem Laura 5.bedrītē paņēma nedaudz par īsu nūju, un bumbiņas nonākšana ūdenī bija sākums nelāgam turpinājumam, kas izjauca arī poziti'vo emocionālo noskaņojumu, pastāstīja golferes tēvs Vilmārs Jansons, kurš notikumi gaitai seko Zviedrijā.

Lai gan izdevās atgūties un nākamajā bedrītē tikt pie bērdija, otrajā deviņniekā bija četri bugiji un trīs bērdiji, kas raunda rezultātu pavirzīja uz +3, bet trīs kārtu summā Lauras rezultāts kļuva +4 virs PAR.

Cīnīties par augstākajiem mērķiem pēdējā raundā vairs iespēju nebūs, taču TOP 30 vēl arvien ir sasniedzams, un sagaidāms, ka cīņasspara Laurai netrūks.

Savukārt "Symetra" tūres posmā Dienviddakotā Krista Puisīte piektdien nospēlēja ar +1 virs PAR, taču divu dienu summā +4 bija vienu sitienu par daudz, lai turnīrā ar 210 000 dolāru balvu fondu pārvarētu katu.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē