Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais raunds otrajā simtā

Karjerā pirmo bedrīti LPGA tūres sacensībās Krista Puisīte ceturtdien Alabamā izspēlēja ar bērdiju, tomēr raunda turpinājums Latvijas profesionālei nebija tik veiksmīgs, un pirms otrās kārtas viņa ar +5 virs PAR dala 121.vietu. Otras raunds dos jaunu iespēju, ko jātiecas izmantot neatkarīgi no pozīcijas turnīra tabulā.

Kristas rezultātu kartītē vējainā dienā bija divi bērdiji - abi gūti PAR 5 bedrītēs, savukārt PAR 4 bedrītes izvērtās par smagāku pārbaudījumu, kas rezultējās piecos bugijos. Vēl viens sitiens plusā tika nopelnīts PAR pieciniecē.

Laukumā Krista devās pēcpusdienā, kas šoreiz sagādāja papildu sarežģījumus, jo rīta pusē bija mierīgāki laikapstākļi, bet vēlāk vējš pieņēmās spēkā.

Pēc pirmās dienas līdere 141 spēlētājas konkurencē ir ASV komandā Solheim kausa izcīņai iekļautā Brittany Lang ar -7 zem PAR. Lang dienas noslēgumā atzina, ka vējš padarīja spēli nebūt ne vieglajā "Senator Course" vēl sarežģītāku.

Savukārt provizoriskā kata robeža tika iezīmēta ar +1 virs PAR. Tādējādi Kristai otrajā raundā jāparāda spožs sniegums, lai kvalificētos "Yokohama Tire LPGA Classic" turpinājumam.

"Yokohama Tire LPGA Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē