Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Startā aiz Lietuvas

Pēc piektdien "Ozo" laukumā izspēlētās pirmās kārtas "Latvian Open" līderpozīcijās izvirzījās lietuvietis Gediminas Markevičius, kurš vienīgais spēja tikt pie PAR atbilstoša rezultāta. Taču tuvākie konkurenti necik tālu nav atpalikuši, un skaidrākas pozīcijas cīņā par uzvaru iezīmēs sestdiena. Dāmām divvadībā pēc pirmās dienas ir Linda Dobele un Laila Forstmane.

Labākais no Latvijas golferiem pēc pirmās dienas ir Rūdolfs Ķelle, kurš četru bērdiju dienā tāpat kā līdera tautietis Juozapas Budrikis nospēlēja ar +2 un dala 2.vietu. Izredzes nav zudušas arī pašreizējam čempionam Kārlim Broderam, kuru +4 virs PAR ierindoja 5.vietā vienu sitienu aiz Krieviju pārstāvošā Davida Nagijeva.

TOP 10 pēc pirmā raunda ir arī Latvijas match-play čempions Kristaps Krištopans un Kristaps Gulbis, kuri ar +6 dala 8.vietu. Savukārt Latvijas amatieru čempionu Robertu Eihmani nākamajos raundos gaida nopietns izaicinājums, jo pēc pirmās dienas viņš ar +9 dala 20.vietu.

Tkmēr dāmu konkurencē pirmās dienas rezultāti apliecināja, ka mājinieces šoreiz ir nepārprotamas favorītes, tomēr, kāds būs vietu sadalījums svētdien, var tikai zīlēt. Dobele un Forstmane piektdien nospēlēja ar +2 virs PAR, katra tiekot pie viena bērdija un trim bugijiem. Trešā ar +8 ir Alise Burkāne.

Vismaz trešajai daļai spēlētāju kungu konkurencē būtisks jautājums varētu būt kata robeža. Līdzšinējie rezultāti rāda, ka divu dienu summā jānospēlē labāk nekā +45, lai laukumā arī svētdien varētu doties spēlētāja statusā.

"Latvian Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē