Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Spēku samērs nemainīgs

Sestdien izspēlētā otrā kārta neieviesa būtiskas izmaiņas spēku samērā ne Laurai Jansonei Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Čehijā, ne Latvijas senioru čempionāta favorītu konkurencē, kur Vilim Krištopanam gan neizdevās tik spožs raunds kā dienu iepriekš, taču viņa līderpozīcijas tas neapdraudēja.

Jansonei otrā diena "Pilsen Golf Park" laukumā noslēdzās ar PAR atbilstošu 71 sitienu, kas summā ar +2 atstāja iluzoras cerības uz kata pārvarēšanu. Četrus bērdijus iespēlējušajai Jansonei vēl pirms 18.bedrītes skats bija cerīgāks, taču divkāršs bugijs pavērsa situāciju nepatīkamāku.

Līdzšinējās rezultātu tendences liecina, ka kats varētu būt PAR līmenī, tādēļ ar +2 izredzes nav lielas.

Tikmēr "Viesturos" Krištopans arī otrajā raundā sasniedza labāko rezultātu (77) un summā ar +6 ir deviņus sitienus priekšā tuvākajam konkurentam absolūtajā ieskaitē Jan Gustafsson. Līdz ar to Krištopans pirms pēdējā raunda ir ļoti tuvu karjerā otrajam Latvijas senioru čempionu titulam.

Savukārt dāmu konkurencē pārliecinoši trešajai uzvarai tuvojas Daiga Puisīte, bet kungiem grupā virs 65 gadiem līderpozīcijās izvirzījās Timo Ahvenainen ar četru sitienu pārsvaru pār Armandu Krāģi un Kārli Cinīti senioru.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē