Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņu rekords "Ozo"

Daudzi Latvijas jaunie golferi izmantoja iespēju "Ozo" laukumā piedalīties Igaunijas junioru "Premia" tūres posmā un veicināja dalībnieku rekorda sasniegšanu. Nekad iepriekš kaimiņvalsts junioru tūres posmā nebija piedalījušies 73 spēlētāji.

Spēlētāju skaitliskajā sastāvā igauņiem bija pārsvars ar 41 dalībnieku pret 32 vietējiem junioriem, taču sava laukuma pārzināšana un lielāka "Ozo" gūta prakse palīdzēja Latvijas jaunajiem golferiem sasniegt labākus rezultātus. Igauņi ceļā devās ļoti agrā rītā, turklāt daļa junioru ne reizi nebija spēlējusi ārzemju laukumā, un "Ozo" ātrie grīni daudziem izvērtās par nopietnu pārbaudījumu.

Balvas bija vasaras cienīgas - divu labāko rezulātu ieguvēji katrā ieskaites grupā saņēma pa kastei "Premia" saldējuma, bet pie aukstā kāruma maču noslēgumā varēja tikt arī ar veiksmīgas izlozes palīdzību. Turnīra dalībnieki izbaudīja arī īstu negaisu, kura dēļ sacensību norisē bija ilgāka pauze.

Latvijā pēc turnīra rezultātiem palika septiņas kastes "Premia" saldējuma, bet uzvarētāju godā tika Arta Paula Ruciņa U-16 grupā ar 39 stableford punktiem, Mareks Nils Atars U-12 grupā ar 20 punktiem (9 bedrītēs), Roberts Jučmanis U-9 grupā ar 25 punktiem (9 bedrītēs), kā arī Enija Matveja sākumgrupā ar 22 punktiem (9 bedrītēs).

Latvijas golferi igauņu junioru tūrē gatavojas startēt arī finālposmā "European Golf & Country Club" laukumā, kurp 26.augustā dosies kuplā skaitā ar autobusu.

Igaunijas junioru tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē