Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pāri ekvatoram

Ne vienā vien sezonas kalendārā ir sasniegts sezonas pusceļš un izspēlēto turnīru saraksts kļuvis garāks par vēl atlikušo sacensību listi. "Viesturos" vasaras vidu svētdien iezīmēja "Signum Open", taču Latvijas golferi bija sastopami arī citos tuvos un tālos laukumos.

Cīņa par "Signum" balvām risinājās divās ieskaites grupās stableford punktu spēlē, turklāt vienotā konkurence spēlēja gan kungi, gan dāmas. Vairāk godalgotu vietu ieguva kungi, taču kopumā balvu sadalījums bija proporcionāls abu dzimumu dalībnieku skaitam.

Otro turnīru pēc kārtas labāko trijniekā iekļuva Kārlis Cinītis seniors, kurš šoreiz kļuva par spēcīgākās HCP grupas uzvarētāju ar 35 punktiem. Otro labāko rezultātu sasniedza turnīra patrons Andris Rodze ar 34 punktiem, bet trešais ar tādu pašu rezultātu bija Eduards Locāns.

Savukārt otrajā HCP grupā visus kungus un arī citas dāmas aiz sevis atstāja Gunta Eniņa. Viss pirmais trijnieks iekrāja pa 37 punktiem, taču handikapa rādītājs Gunti Gūtmani un Māri Trepšu ierindoja uz zemākiem pjedestāla pakāpieniem.

Turpretim par Latvijas golfa pārstāvību Dānijas senioru "Open" gādāja Ivars Grunte, kurš trīs dienu summā "Odense Eventyr Golf Klub" ar +39 virs PAR (84-88-83) ieguva 18.vietu 26 spēlētāju konkurencē. Lai gan turnīrā lielākoties spēlēja kungi ar handikapu, ko no nulles šķīra daži punkti, pamatīgajā vējā nevienam neklājās viegli un uzvarētāja Kim Worm rezultāts bija +15 virs PAR.

Lielo ūdeņu viņā pusē "Symetra" tūrē šonedēļ panākumi izpalika - vairākus sitienus aiz kata palika gan Laura Jansone (77-72), gan Krista Puisīte (77-75). Kalendārā turnīru paliek arvien mazāk, tomēr saraksts vēl ir pietiekami garš, lai katrs paspētu sasniegt savu labāko rezultātu gan svētdienu turnīros, gan principiālos čempionātos.

Pēdējās izmaiņas , 19.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē