Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Favorīti ar atrāvienu

Līdz Latvijas amatieru čempionāta noslēgumam svētdien jāizspēlē vēl trešā kārta, kurā noteikti būs arī negaidīti pavērsieni, tomēr ļoti tuvu uzvarai pēc pirmajām divām dienām ir gan Anna Diāna Švanka, gan Roberts Eihmanis. Dāmu konkurencē līderes pārsvars sasniedza 16 sitienus, savukārt Eihmanis kungu ieskaitē ir vadībā ar deviņu sitienu pārsvaru.

Švanka sešu bērdiju dienā nospēlēja ar 68 sitieniem jeb -4 zem PAR un ar tādu pašu mīnusa rezultātu summā ir turnīra līdere, pārliecinoši pretendējot uz karjerā pirmo Latvijas amatieru čempiones titulu. Daudz spraigāka ir situācija cīņā par pārējām vietām trijniekā, jo otrā ar +12 pēc 81 sitiena raunda ir Linda Dobele, kam seko Alise Burkāne (+14) un Laila Forstmane (+17).

Kungiem dienas labākais rezultāts otrajā kārtā bija Kārlim Broderam, kurš panāca PAR atbilstošus ciparus, tomēr pirmā raunda smagie plusi viņam liedza summā pakāpties augstāk par otro vietu ar +12. Savukārt Eihmanis pirmās dienas rezultātam sestdien pieskaitīja vēl +1, taču summā ir komfortablā vadībā ar +3.

Broderam cieši seko vairāki sāncenši, tostarp Aleksandrs Pāvulāns un Kristaps Gulbis (pa +14), Nikolajs Keņins (+15) un Vilis Krištopans (+17). Savukārt tabulas otrā polā, kur cīņa risinājās par kata pārvarēšanu, laimīgais robežrezultāts bija +61, ko Latvijas čempionāta ieskaitē sasniedza 61 spēlētājs, kam būs iespēja turpināt cīņu svētdien.

Pretendenti uz turnīra lauriem svētdien laukumā dosies neilgi pirms un pēc pusdienlaika. Sacensību nolikums paredz balvas pasniegt pirmo triju vietu ieguvējiem kungu un dāmu konkurencē, tai skaitā dalītu vietu ieguvējiem.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē