Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Švanka un Eihmanis

Latvijas amatieru čempionāta pirmajā kārtā labāko rezultātu sasniedza Anna Diāna Švanka dāmu konkurencē, "Ozo" laukumu izspēlējot ar PAR atbilstošu rezultātu. Savukārt kungiem pašreizējais čempions Roberts Eihmanis pēc turnīra pirmās trešdaļas izvirzījās vadībā ar +2 virs PAR jeb 74 sitieniem.

Pirms otrās kārtas Eihmanis līderpozīcijās ir ar divu sitienu pārsvaru pār Pjotru Vozņarski, bet vēl par diviem sitieniem vairāk ir trešās vietas īpašniekam Rūdolfam Ķellem. Vienu sitienu aiz līderu trio seko Latvijas Golfa federācijas prezidents Vilis Krištopans un Kristaps Gulbis.

Neveiksmīga diena bija šogad vairāk laika mācībām veltījušajam pašreizējam "Latvian Open" čempionam Kārlim Broderam, kurš ar +12 virs PAR dala 14.vietu. Tuvāk pirmajam desmitniekam debijas reizē Latvijas čempionātā ir Armands Tripāns, ar +11 dalot 12.vietu.

Dāmu konkurencē iezīmējās duelis cīņā par pirmo vietu, jo Linda Dobele no līderes atpaliek trīs sitienus, un divās dienās vēl netrūks iespēju mainīt spēku samēru. Švanka no raunda lielākajā daļā iekrātā prāvā pārsvara šķīrās pēdējās trijās bedrītēs, kuras izspēlēja ar +5.

Pēc otrās kārtas turnīrs sestdien beigsies apmēram 10 pieticīgāko rezultātu īpašniekiem kungu konkurencē, bet čempionāta spriedze kulmināciju sasniegs svētdien pēdējā raunda izspēlē.

Latvijas amatieru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē